iOS ve Android için oyun önerisi: Snake 2k

iOS ve Android için oyun önerisi: Snake 2k


Yıllar önce Nokia 3310 ilk çıktığı zamanlarda oyun ve ses özellikleri ile tam bir efsane olmuştu. 2000 yılında çıkış yapan telefon, Snake oyunu ile kullanıcılarda mobil oyun keyfinin temellerini oluşturdu. O dönemin en popüler telefonu olan 3310’larda bu oyun bağımlılık derecesinde sevilerek oynanmaktaydı. O günden bu güne telefon teknolojisi ve uygulamalar ne kadar gelişip büyüse de bu eski oyunlar oyun severlerin her daim favorisi olmuştur.

Snake 2k uygulaması sayesinde yeni akıllı telefonlarda da bu oyunu oynayabileceksiniz. iOS ve Android’de ücretsiz olarak hizmette olan oyun, 3310 telefon resmi arayüzü ile de kullanıcıların dikkatini çekiyor. Ekranda Nokia 3310 ekranı ve tuş takımı yer almakta ve siz 2-4-6-8 gibi tuşları kullanarak yılanını yönlendirmektesiniz. Yine aynı bağımlılık seviyesinde Snake oynamanıza imkan veriyor.



Özellikler

  • Orjinal sesler
  • Duvarlardan geçebilme
  • Ekstra puan veren bonus yaratıklar
  • 9 orjinal, 3 ekstra zorluk seviyesi
  • 5 orjinal, 2 ekstra labirent
  • Orjinalinde olduğu gibi silinemeyen yüksek puan
    Game Center üzerinden dünya çapında puan sıralaması

Snake 2k Free klasik Snake oynama tarzı çok iyi bir şekilde analiz ederek yeni nesil telefonlarla uyarlayan ve nostaljiyi tekrar yaşamanıza imkan veren başarılı bir uygulamadır. Eğer orjinal Yılan oyununu seviyorsanız Snake 2k Free'yi denemenizi tavsiye ederiz.

Yazar: Zeynep Uylaş


Uygulamayı İndirin

Uygulamayı App Store'dan indirmek için tıklayın.

Uygulamayı Google Play Store'dan indirmek için tıklayın.



Eklenme tarihi: 24.09.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorumlar

YorumLog - 18.10.2015 22:55:00
Sinir bozucu ama bir o kadar da zevkli bir oyun önerisi de benden :D http://www.yazarkafam.com/sinir-bozucu-mobil-oyunlar-floors/
Sen de yorum yap
Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler