iOS 15.6 Güncellemesi Çıktı

iOS 15.6 Güncellemesi Çıktı

Haftalardır test aşamasında olan iOS 15.6 güncellemesi sonunda tüm kullanıcılara sunuldu. Gözler her ne kadar Eylül ayında tanıtılması beklenen iPhone 14 serisiyle sunulması beklenen iOS 16 güncellemesinde olsa da iOS 15.6 da kullanıcılarda heyecan uyandırdı.

iOS 15’in altıncı büyük güncellemesi olan iOS 15.6, güvenlik odaklı birkaç yenilik sunuyor. iOS 15.6 sürümüyle TV uygulamasında devam eden bir canlı spor oyununu kullanıcılar dilerse yeniden başlatabilir, duraklatabilir, ileri veya geri sarabilecek.

iOS 15.6 ile Yepyeni Bir Deneyim


Bazı iPhone kullanıcılarının telefon hafızası dolu olmasa bile Ayarlar menüsünde cihazın depolama alanı dolu olarak gözüküyordu. Bu güncelleme ile bu sorun giderilmiş oldu. Bunun yanı sıra Braille aygıtlarının Mail içindeki metinde dolaşırken yavaşlamasına veya yanıt vermeyi durmasına sebebiyet verebilecek olan sorunlar da düzeltilmiştir. Tabi ki güncelleme ile kullanıcılara sunulan yenilikler bu kadarla da sınırlı değil. Safari’de herhangi bir sekmede, bir önceki web sayfasına geri dönme sorunu da düzeltilmiş oldu.



Sunulan iOS 15.6 güncellemesi ile tabi ki iPad kullanıcıları da unutulmadı. iPad 15.6 güncellemesi de dağıtılmaya başlandı. Hatta WatchOS, macOS, tvOS için de yeni bir sürüm mevcut.



iOS 15.6 Nasıl Yüklenir?


iOS 15.6 güncellemesini yüklemek için telefonunuzun Ayarlar > Genel > Yazılım Güncelleme kısmına girebilirsiniz.



Eklenme tarihi: 21.07.2022

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler