Ünlü iOS aksiyon oyunu Infinity Blade 3'te büyük indirim

Ünlü iOS aksiyon oyunu Infinity Blade 3'te büyük indirim

Unreal Engine 3 grafik motorundan gücünü alan Infinity Blade 3, şimdiye kadarki en büyük indirimini aldı. iOS platformunun en başarılı yapımlarından biri olan aksiyon türündeki RPG oyunu, kısa süreliğine App Store'de yüzde 85 indirimle satılmaya başladı. Etkileyici grafikleri ve derin karakter, hikaye yapısıyla Infinity Blade serisine rakip olabilecek bir oyun henüz piyasaya sürülemedi. Serinin son oyununa gelen bu indirimle IB3'ün her iOS oyuncusu tarafından edinilmesini tavsiye ederiz.

Orijinal satış fiyatı 14,99 TL olan Infinity Blade 3, geçen sene eylül ayında satışa çıkmıştı. Üst düzey video oyunlarından farksız inceleme puanları elde eden IB3, son olarak v1.4.1 sürümüyle ekimde Infinity Blade 3: Kingdom Come güncellemesini almıştı. Mobil cihazınızda yaklaşık 2 gigabayt yer kaplayacak oyunu iOS 7 ve üstü işletim sistemi versiyonlarıyla tecrübe etmeniz öneriliyor. Aşağıdan yapımın tanıtım videosuna göz atabilirsiniz.

Epic Games'in desteğini arkasına alan serinin önceki iki oyunu olan Infinity Blade ve Infinity Blade 2, sırasıyla 12,99 TL ve 14,99 liralık fiyatlarla satılıyor.


Uygulamayı İndirin

Uygulamayı App Store'dan indirmek için tıklayın.



Eklenme tarihi: 22.12.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler