Icycle: On Thin Ice ile harikalar diyarına gidin

Icycle: On Thin Ice ile harikalar diyarına gidin

Yakın zamanda iOS mobil işletim sistemi kullanıcıları için piyasaya sunulan Icycle: On Thin Ice oyunu sizi sanatsal, fantastik ve gelecekte görebileceğiniz bir dünyaya götürüyor. Chillingo tarafından geliştirilen ve başarılı çizgileri ile öne çıkan oyunda Dennis adında bir karakter buzlar ülkesinde bisiklet sürüyor.

Oyunun kontrolü oldukça basit; ekranda bulunan tuşlar sizin sağa ve sola manevra yapmanızı ve yukarı zıplamanızı sağlıyor. Yüksek atlamalarda hızınızı azaltmak için kullanmanız gereken sadece bir şemsiye. Zamansız zıplamalarsa ölmenize neden oluyor.

Engelleri görmek ve ilerleyebilmek için ölmenizi gerektiren oyun bu sayede çekici hale geliyor. Bir yanda yüzen evler üzerinde zıplarken diğer yanda balığa benzer ilginç bir yaratığı öpebiliyorsunuz. Kilidini açtığınız nesneler tuhaf olsa da oyun içinde bisikletçinizi yüzgeç, yeni bisikletler, melon şapka, eşarp gibi eşyalarla donatabiliyorsunuz.
Zevk sahibi oyunla ilgili yapılan yorumlardan bazıları şöyle:

“Meydan okuma ve mizahla yoğurulmuş fantastik ve hayal gücü kuvvetli bir oyun” – JaylsGames

“Olağanüstü bir yolculuk sunan Icycle sipariş işle oynadığım oyunlardan en iyisiydi” – Eurogamer

“Icycle; renkli, zekice ve mükemmel hazırlanmış bir oyun olarak küçük bir hayalin mobil gelişim dünyasına entegre edilişinin güzel bir kanıtı” - Modojo


Apple App Store’den 1,79 TL karşılığında indirebileceğiniz oyunun resmi tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.


Uygulamayı İndirin

Uygulamayı App Store'dan indirmek için tıklayın.



Eklenme tarihi: 1.12.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler