I-mate Ultimate 8150: Çok güçlü

I-mate Ultimate 8150: Çok güçlü

Ultimate serisi; her kullanıcıya hitap eden tasarım özelliklerine sahip, yüksek seviye, sofistike, 3. Nesil, Windows Mobile 6.0 temelli cihazlardan oluşuyor. Ultimate 8150; Dijital Asistan ile cep telefonunun güzel bir sentezini sunuyor. Güçlü işlemcisi, dokunmatik VGA ekranı, HSDPA teknolojisi ve XGA video çıkış özelliği sayesinde, Ultimate serisi; kullanıcılarının ihtiyaçlarını sonuna kadar karşılayacak gibi görünüyor.

I-mate Ultimate 8150Çok güçlü işlemci
Ultimate 8150 Windows Mobile 6.0 temelli PDA formu ile tasarlandı. 520Mhz'lik güçlü işlemcisi, VGA ekran çözünürlüğü ve HSDPA uyumluluğu ile iş insanlarının ofis dışındaki bilgisayar kullanma ihtiyaçlarına çözüm sunarak diz üstü bilgisayarlara ciddi bir alternatif oluşturuyor. İş dünyasının en çok rağbet edeceği özelliklerden birisi de XGA (1024x768) video çıkışı. Bu sayede bir iş toplantısında bir sunumu yada bir video dosyasını rahatlıkla i-mate cihazınızdan bir projeksiyon yada monitör aracılığıyla gösterebileceksiniz.

I-mate Ultimate 8150 ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız

İş ve eğlence bir arada
i-mate ile Microsoft işbirliği hakkında konuşan, EMEA Windows iletişim birimleri yöneticisi Marianne Rolling; var olan işbirliği ile son dört yılda ürün portföyünde son derece önemli ve başarılı gelişmeler yaşandığını ve yeni Ultimate serisi ile i-mate'in bugüne kadar ortaya koyduğu yaratıcı geçmişinin de ötesine geçerek, müşterilerine yepyeni bir platform sunduğunu belirtti. Ayrıca Rolling, bu platform sayesinde iş ve eğlence içerikli cihazlar arasındaki farkın kapatıldığı ve geniş bir müşteri kitlesinin ihtiyaçlarının bu ürünlerle karşılanabileceğine inandığını da sözlerine ekledi.

Mobilize Bilgi
Sitemizde bulunan yüzlerce telefondan beğendiklerinizi inceleyebilir, istediğiniz telefonlara yorum yazıp puanlama yapabilirsiniz. Yaptığınız yorumlar onaylandıktan sonra sitemizde yayınlanır ve diğer kullanıcılar için ön bilgi oluşturur. Yorum sayfasında verdiğiniz mail adresini diğer kullanıcılar göremezler.



Eklenme tarihi: 19.02.2008
Kaynak: Mobiletişim | Mobilize Bilgi

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler