Huawei Watch 3 Satışa Çıktı!

Huawei Watch 3 Satışa Çıktı!

HarmonyOS işletim sistemli Huawei Watch 3 ve Watch 3 Pro’nun Türkiye fiyatı belli oldu! Haziran ayında tanıtılan akıllı saat, Huawei’in online mağazasındaki yerini aldı.

Çin merkezli teknoloji devinin yeni akıllı saatleri Türkiye’deki kullanıcılarla buluştu. Huawei Watch 3, 4.999 TL fiyat etiketine sahip. Diğer model Huawei Watch 3 Pro ise 5.699 TL’den satışa sunuldu. Huawei’in online mağazası üzerinden bu saatlerden herhangi birini alan kullanıcıları ayrıca hoş bir sürpriz de bekliyor olacak. İki saatten birini alan kişilere FreeBuds 3 kulaklık da hediye ediliyor.

Huawei Watch 3’ün özellikleri incelendiğinde 1.43 inç e sahip OLED ekran göze çarpıyor. 60 Hz ekran yenileme hızı ve ayrıca 1000 nit maksimum parlaklık desteği sunmaktadır. Diğer akıllı saat modellerinin aksine saatin ekran kısmı uçtan uca olduğundan, herhangi bir dönen çerçeve bulunmamaktadır.

Günün her anı size kolaylık sağlayacak olan Huawei Watch 3 ile aktivite takibi de yapabileceksiniz. Ayrıca kalp atış hızı takibi, Sp02 sensörü ve uyku takibi imkanı da bulunmaktadır. Huawei Watch 3 modellerinin Fitbit Sense akıllı saatine benzer bir özelliği de bulunuyor. Sıcaklık sensörü. Bu sensör sayesinde cildinizin sıcaklığını gün boyu kolay bir şekilde takip edebilirsiniz. Kullanıcılar tarafından sevilebilecek özelliklerden biri de eSIM desteği. Ama ne yazık ki şu an için bu özellik Türkiye için aktif olmayacak.



Eklenme tarihi: 6.08.2021

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler