Huawei'den iOS ve Android destekli kulaklık-saat melezi: TalkBand B1

Huawei'den iOS ve Android destekli kulaklık-saat melezi: TalkBand B1

MWC 2014'e damgasını vuracak giyilebilir elektronik cihazlara bir yenisi daha eklendi. Huawei, hızla genişlemekte olan bu sektörün ilk kulaklık-saat melezini resmen tanıttı. TalkBand B1 olarak adlandırılan cihaz, hem Bluetooth kulaklık hem de sağlık fonksiyonlarına sahip bir saat olarak kullanılabilecek. Melez çözümün kaba tasarımını benimsediği iki farklı ürün formuyla açıklayan Çinli üretici, mobil pazarın en büyük iki işletim sistemine de destek sunan nadir yardımcı cihazlardan biriyle Barcelona'ya gelmiş.

1,4 inç büyüklüğünde esnek OLED ekrana sahip TalkBand B1, yapısında barındırdığı sensörler sayesinde kullanıcısının adım sayısı, katettiği mesafe, yaktığı kaloriyi ölçebiliyor, uyku düzenini düzenlemeye yönelik akıllı fonksiyonlarla cihaz sahibine geri dönüşte bulunuyor. 90 mAh'lik piliyle 6 gün kullanım süresi, iki hafta bekleme süresi ve 7 saat kesintisiz konuşma süresi sunabilen cihazı USB bağlantısıyla şarj etmek iki saat sürüyor.

Siyah, beyaz, gri, mavi, sarı ve kırmızı gibi çok sayıda renk seçeneği mevcut olan saat, kordonundan ayrıldığında arka kısmında saklı olan Bluetooth 4.1 kulaklık ortaya çıkıyor. Çift mikrofon, NFC çipi ile kısa süre içerisinde iOS ve Android cihazlarla bağlantı desteği ve kablosuz görüşme yapabilme yetisine sahip aygıt, 14,6 milimetre kalınlığında siyah bir gövdeye sahip olacak.

Mart ayında Çin'de piyasaya sürülecek Huawei TalkBand B1, 2014 ikinci çeyreğinde Rusya, Japonya, Batı Avrupa ve Orta Doğu'ya giriş yapacak. Kulaklık-saat melezini 99€ seviyesinden satacak Huawei'nin iOS 5.0 ve üstü, Android 2.3 Gingerbread ve üstü işletim sistemleriyle uyumluluk vaat ettiğini belirtelim.



Eklenme tarihi: 24.02.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler