Huawei FreeBuds SE Kablosuz Kulaklık Satışa Çıktı!

Huawei FreeBuds SE Kablosuz Kulaklık Satışa Çıktı!

Beklenen Huawei FreeBuds SE kablosuz kulaklık Türkiye’de satışa çıktı. Yıldız mavisi ve beyaz olmak üzere iki farklı renk seçeneğiyle gelen FreeBuds SE, Huawei’in resmi satış kanalında 649 TL gibi bütçeleri zorlamayacak bir rakamla satışta.

Premium tasarımıyla öne çıkan FreeBuds SE, kulakiçi formunda, hafif ve rahat kullanım sunan bir ürün. Birçok kulak tipi ile konforlu bir şekilde uyum sağlamaktadır. Yeni Huawei kulaklık sayesinde müzik dinlerken ya da görüşme yaparken adeta kristal netliğinde bir ses kalitesi deneyimleyebileceksiniz. Kutusuyla beraber 24 saate kadar kullanım ömrüne sahip olan kulaklığın size konfor sunması için her detayı düşünülmüş. Üç farklı tasarımdaki silikon uçları sayesinde, kulağınıza en uygun olanı bulabilirsiniz.

Kusursuz Ses Deneyimi


Huawei FreeBuds SE, 10 mm dinamik sürücü ve ultra hassas polimerik fiyaframa sahiptir. Geniş bir ses alanı içerisinde ince titreşimler sayesinde zengin dokular sunmaktadır. Böylece en sevdiğiniz şarkıları keyifle dinleyebilirsiniz. FreeBuds SE ile tam şarjlı olarak 6 saate kadar müzik dinleyebilir, tam şarjlı olarak 4 saate kadar telefon görüşmesi yapabilirsiniz.



Telefon Görüşmelerinizde Kristal Netliği


Huawei FreeBuds SE’de çift mikrofon hüzmeleme teknolojisi bulunuyor. Böylece kulaklığınız ile yapacağınız telefon görüşmelerinde gürültülü ortamda olsanız bile karşınızdaki kişinin sesi, ortam gürültüsünden ayrılmaktadır.



Huawei FreeBuds SE’de Bluetooth 5.2 teknolojisi kullanılmaktadır. Sesi, ekrandaki aksiyonla birlikte senkronize etmekte ve sevdiğiniz oyunları ya da videoları daha keyifli hale getirmektedir.



Bluetooth bağlantısı kulaklığın şarj kutusunu ilk açtığınızda, diğer cihazlarınız ile eşleşecektir. Cihazınızla eşleştirdikten sonra FreeBuds kulaklığınızın ve şarj kutusunun pil oranını ekranda görebilirsiniz.



Huawei FreeBuds SE ile Yüksek Etkileşim


FreeBuds SE, G-sensörü ve titreşim sensörüne sahiptir. Kulaklığınıza iki kez dokunarak müziklerinizi durdurabilir ya da devam ettirebilirsiniz. Bunun yanı sıra gelen aramayı yanıtlamak için kulaklığınıza bir kez dokunabilirsiniz.



Eklenme tarihi: 15.06.2022

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler