HTC One max tanıtıldı: 5.9 inç ekran, parmak izi okuyucu, 3.300 mAh pil

HTC One max tanıtıldı: 5.9 inç ekran, parmak izi okuyucu, 3.300 mAh pil

Geniş ekranlı telefon piyasası, bir mobil cihaz üreticisine daha kapılarını açıyor. Test aşaması sırasında defalarca görüntülenen HTC'nin ilk telefon-tablet melezi, One max, bugün yayımlanan bir basın açıklamasıyla resmen duyuruldu. Uzak doğu ülkelerindeki özel tanıtım etkinliklerini hafta içerisinde organize edilecek olan aygıt, One serisinin kendine has özelliklerinin yanında geniş bir ekran ve biyometrik sensörü bünyesinde barındırıyor.

HTC One ile aynı teknik detaylara sahip 5.9 inçlik One max, 373 ppi piksel yoğunluklu Super LCD 3 ekran, 1.7 GHz dört çekirdekli Qualcomm APQ8064T Snapdragon 600 çipset, 2 GB RAM, 16/32 GB dahili hafıza, microSD kart yuvası, 4 MP HTC Zoe kamera, 2.1 MP Full HD 1080p video çekim destekli ön kamera, Wi-Fi 802.11ac, Bluetooth 4.0, parmak izi okuyucu, Android 4.3 Jelly Bean işletim sistemi ve 3.300 mAh çıkarılamayan pille donatılmış.
HTC One Max
Bütünleşik güç ünitesi, 1.200 mAh esnek pilli özel bir koruyucu kılıf sayesinde artırılabilen One serisinin üçüncü modeli, aynı zamanda Android 4.3 platformu ve HTC Sense 5.5 kullanıcı arayüzünü ön yüklü olarak yapısında ihtiva eden ilk HTC çözümü olacak. Alüminyum kasa, Beats Audio ses teknolojisi, bütünleşik ses yükseltici, Boom Sound hoparlörler ve çıkarılabilen arka kapağa sahip telefon, bu hafta sonuna kadar belirli Avrupa ve Asya ülkelerinde piyasaya sürülecek.

Türkiye'ye en geç kasımda giriş yapacağı tahmin edilen HTC One max, HTC One'nin çıkış fiyatına yakın bir seviyeden alıcı bulacak. Arka kameranın altına entegre edilen parmak izi okuyucu ve çok daha büyük bir ekranla donatılan aygıtın bu geniş panelden en iyi şekilde istifade edebilmek için gerekli özgün fonksiyonlardan yoksun olması, HTC'yi satış hususunda yine rahatlatamayacak gibi görünüyor. Buna rağmen Tayvanlı üreticinin telefon-tablet melezi kategorisine başlangıç için gayet iyi bir ürün sunduğunu söylemek mümkün.

HTC One Max ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız



Eklenme tarihi: 14.10.2013
Kaynak: HTC

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorumlar

Saban soylemez - 15.10.2013 00:02:00
Fiyati nekadar
Bilal Akgündüz - 16.10.2013 13:55:00
Fiyatı belli değil şuan. Ancak HTC Oneden çok da pahalı olmayacaktır.
Sen de yorum yap
Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler