HP’den iletişim maliyetine çözüm

HP’den iletişim maliyetine çözüm

Hep söylenen bir laf vardır: İletişim çağında yaşıyoruz. Ama bundan sonra birleştirilmiş iletişim çağında yaşayacağız. Bu gerçekliği gören HP, Türkiye’deki 20 yılında şirketlere iletişimde verimlilik ve maliyet avantajı sağlayacak bir çözüm portföyü hazırladı: Birleştirilmiş İletişim (Unified Communication) portföyü.

HP iPAQ Voice MessengerOfise girdiğinizde tarifeniz değişecek
Birleştirilmiş İletişim portföyündeki çözümleri kullandığınızda cep telefonunuzu ofise girdiğinizde ofis telefonu gibi kullanmanız, arayacağınız numaraya en uygun hat ve tarifenin otomatik olarak seçilmesiyle telefon faturalarını azaltmanız, kilometrelerce uzaktaki kişilerle yolculuk için saatlerinizi ve paralarınızı harcamadan aynı masadaymış gibi toplantılar yapmanız mümkün oluyor. Ayrıca çok sayıda çalışana hizmet verecek dev boyutlarda ve her yeni çalışana hat bağlamak için uzman ekipler ve uzun süreler gerektiren santrallerden de kurtulabiliyorsunuz. Küçücük bir yer kaplayan bir sunucuda binlerce kullanıcıya hizmet verebilir, istediğiniz anda, istediğiniz kadar yeni hattı, uzmanlık gerektirmeyen bir işlemle açabiliyorsunuz.

Kolay ekip kontrolü
Bir işi sonuçlandırmak için ulaşmanız gereken kişinin nerede olduğunu, kendisine ne zaman ulaşabileceğinizi araştırmak için ajan ya da onu beklemek için derviş olmanız da gerekmiyor. İlgili olduğunuz herkesin o anda ne durumda olduğunu, ne zaman ulaşılabilir olacağını her an görebiliyorsunuz. Elbette ilgili kişiler de bulundukları yerden, uygun oldukları anda her türlü araçla işi takip edip gerekeni yapabiliyorlar, böylece işleriniz kısa sürede sonuçlanıyor.



Eklenme tarihi: 3.02.2009
Kaynak: Mobiletişim | Cep telefonu satın alma rehberi

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler