Honor Magic Earbuds Kablosuz Kulaklık Türkiye'de!

Honor Magic Earbuds Kablosuz Kulaklık Türkiye'de!

Huawei'e ait olan olan marka Honor geçtiğimiz aylarda duyurduğu kablosuz kulaklığı Magic Earbuds Türkiye'de satışa çıktı. Geçtiğimiz ay birçok Avrupa ülkesinde satışa sunulan kulaklık, sonunda Türkiye'deki kullanıcılarla da buluştu.

Tasarımıyla beğenilen kulaklığın, mavi ve inci beyazı olmak üzere iki farklı renk seçeneği bulunuyor. Özellikleri ve fiyatıyla hemen hemen her bütçeye hitap eden kulaklık 32 dB'ye kadar gürültü engelleme özelliğine de sahip. "Hibrit Aktif Gürültü Engelleme" özelliği sayesinde telefon görüşmesi yapmak oldukça keyifli.

Magic Earbuds kulaklığınız, sensörler sayesinde kulağınızdan çıkarttığınız zaman müzik çalma işlemini durduruyor. Kulağınıza geri taktığınızda ise müziğinizi kaldığınız yerden dinlemeye devam edebiliyorsunuz. Magic Earbuds ile tek bir şarj ile yaklaşık 3.5 saat müzik dinleyebilirsiniz. Şarj kutusu ile 13 saate kadar kullanım süresi artabilmektedir.

Dokunmatik olarak kontrol edebileceğiniz kulaklık Huawei AI Life mobil uygulamasından özelleştirilbilmektedir. Kulaklığınızın kontrolü böylelikle sadece sizde olacaktır.

Türkiye pazarına 799 TL fiyatla giren Magic Earbuds'a farklı satış kanalları üzerinden ulaşabilirsiniz.



Eklenme tarihi: 16.06.2020

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler