Haftanın En Yeni Android Uygulaması: Jungle Fly

Haftanın En Yeni Android Uygulaması: Jungle Fly


Android işletim sistemi için geçtiğimiz günlerde yayımlanan Jungle Fly uygulaması eğlenceli formatı ve görüntü kalitesiyle kısa sürede Google Play Store’de en iyi yeni uygulamalar arasındaki yerini aldı.

Oyun, sevimli bir papağanın onu avlamaya çalışan bir ejderhadan kaçışını konu alıyor. Hızlı kuşu telefonun hareket sensörü sayesinde kontrol edilebilirken, cihazı sağa sola, aşağı yukarı hareket ettirerek papağanın kaçmasına yardımcı olabiliyorsunuz. Kaçış esnasında uçuş alanında toplanılan altınlar oyuncuya puan olarak geri dönüyor. Aynı zamanda oyun akışında kuşun karşısına çıkan kalkan, hızlanma, mıknatıs ve büyük altınlar kuşu güçlendirirken, kullanıcı puanını artırıyor ve oyunu daha eğlenceli hale getiriyor. Toplanılan altınlar, kuşu güçlendiriyor ve özellik satın almak için kullanılabiliyor.



Jungle Fly kaçış oyunu türünde Temple Run’a benzemesiyle oyunseverlerin beğenisini kazanmış gibi görünüyor. Google Play Store’de 5 üzerinde 4,3 kullanıcı puanı alan oyun, mobil cihazlarda 15 MB alana ihtiyaç duyarken; Andorid 2.1 ve üzeri sürümlerde çalışıyor. Siz de ücretsiz bu oyunu telefonunuza indirebilir, eğlenceli dakikalar geçirebilirsiniz.


Uygulamayı İndirin

Uygulamayı Google Play Store'dan indirmek için tıklayın.



Eklenme tarihi: 23.07.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler