Haftanın Android ve iOS Uygulaması: Monster Doctor

Haftanın Android ve iOS Uygulaması: Monster Doctor


Bu hafta oyun severler için değişik ve bir o kadar da eğlenceli bir oyunu inceledik. Bir doktorculuk oyunu olan Monster Doctor, Android ve iOS kullanıcılarının oynayabileceği bir oyun.

Adından da anlaşıldığı üzere, canavar doktorluğu yapacağınız oyunda işini seven bir doktor olmanız gerekiyor. Hastaneye gelen yaralı canavarları elinizde bulunan araç, gereç ve ilaçlarınızla iyileştirmeye çalışacaksınız. Bıçak ve ok gibi delici silahlar ile yaralandıktan sonra hastanenize gelen canavarların her birinin farklı hastalık ve sağlık sorunları ile karşılaşabilirsiniz. Tedavi yaparken diş temizleme, diş çekme, pansuman yapma gibi işlevler gerçekleştireceksiniz.



Oyun grafik ve ses efektleri yönünden oldukça gelişmiş görünüyor. Sevimli grafikleri ile çocuklara olduğu kadar yetişkinlere de hitap eden oyun eğlendirirken faydalı bilgiler öğretmeyi de amaçlıyor.


Doktorluk oyunu Monster Doctor; Android akıllı cep telefonları ve tabletlerinde ve iPhone, iPad ile oynanabilmektedir. Ücretsiz olan oyun Google Play Store’da en iyi yeni ücretsiz uygulamalar arasında da yerini alarak dikkat çekiyor. Eğlenceli yeni bir oyun arıyorsanız denemenizi tavsiye ederiz.


Uygulamayı İndirin

Uygulamayı App Store'dan indirmek için tıklayın.

Uygulamayı Google Play Store'dan indirmek için tıklayın.



Eklenme tarihi: 30.07.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler