Panasonic VS6 Türkiye'de

Panasonic VS6 Türkiye'de

Panasonic, yeni GSM modeli VS6 ile şıklığı ve fonksiyonelliği bir potada eritiyor. 2,2 inç genişliğindeki ekran boyutu, 16 milyon renk desteği ve 2 Megapiksel kamerası ile Bluetooth ve USB gibi bağlantı özellikleri VS6'nin modern, 21mm inceliğindeki istiridye tasarımında buluşuyor.

Panasonic VS6Farklı tasarımlarıyla GSM pazarında rakiplerinden farklılaşan Panasonic, yeni GSM serisinde fonksiyonellik ve şıklığı bir arada sunuyor. Tekofaks Panasonic tarafından Aralık ayında Türkiye'de satışa sunulan Panasonic VS6, 16 milyon rengi destekleyen 2,2 inç genişliğindeki ekranı ve 2 Megapiksel kamerası ile dikkat çekiyor. 101 gramlık ağırlığı, sadece 21 mm inceliğindeki istiridye tasarımı ve 3 Boyutlu oyunları da ürünün öne çıkan diğer özellikleri.

2 Megapiksel kamera, 16 milyon gerçek renk
Panasonic, insan gözünün algılayabildiği tüm renkleri (16 milyon renk tonu) 2,2 inç genişliğindeki ekrana taşımış durumda. Bu özellik sayesinde VS6, mutlu anlarınızı arkadaşlarınız ile paylaşmak için ideal bir araç haline geliyor. Çektiğiniz fotoğrafları ve video görüntüleri kaydetmek için VS6 size 32 MB'lık bir dahili bellek kapasitesi sunuyor.

Panasonic VS6'nın tüm özellikleri için tıklayınız.



Eklenme tarihi: 6.02.2006

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler