LG ve Yahoo’dan büyük ortaklık

LG ve Yahoo’dan büyük ortaklık

Küresel ve bölgesel dijital ürünler lideri LG Electronics ve önde gelen Internet şirketi Yahoo, stratejik küresel ortaklıklarını duyurdu. Bu stratejik küresel ortaklık kapsamında Yahoo’nun sektöre yön veren servisleri tüm dünyada 70’ten fazla ülkedeki LG cep telefonu kullanıcılarının telefonlarına gelecek. 2007’nin sonlarına doğru aktif olacak bu servis için LG Electronics, Yahoo! Go for Mobile 2.0, Yahoo! Mail ve Yahoo! Messenger gibi servisleri önceden yükleyecek. Ayrıca yeni tanıtılan ve kullanıcıların telefonlarına anında cevap gönderen Yahoo! oneSearch de LG cep telefonları ile kullanılabilecek.

Yahoo GoLG Electronics Mobil İletişimler Ürün Planlama Başkan Yardımcısı Paul Bae, “Cep telefonlarında yeni standartlar oluşturma çabalarımız dahilinde müşterilerimize ekstra değerler sunmak amacıyla Yahoo ile yaptığımız bu ortaklıktan dolayı çok heyecanlıyız. Yenilikçi Yahoo servisleri ile birleşen üstün özellikli cep telefonlarımız, müşterilerin popüler Internet servislerine kolayca giriş yapmasına ve hareket halindeyken ihtiyaçları olan hizmeti sorunsuzca almasına olanak sağlayacak” dedi. Yahoo! Connected Life Başkan Kıdemli Yardımcısı Marco Boerries ise, “Yahoo! Go 2.0 gibi heyecan verici servislerimizi LG cep telefonlarına taşıyarak milyonlarca tüketiciye istedikleri güçlü ve eğlenceli İnternet deneyimini yaşatacağız” dedi. Sektörlerinin önde gelen bu iki ismi, yeni ortaklıkları ile mobil iletişim liderlikleri güçlendirmeyi planlarken beraber sundukları bu hizmet hem cep telefonu operatörleri hem de doğrudan dağıtım kanalları ile tüketicilere ulaşacak.

Smartphone Nedir?
Cep telefonunun sağladığı klasik özelliklere, bilgisayar dünyasının bir ürünü olan PDA’lerin özelliklerinin de eklenmesiyle tasarlanan gelişmiş mobil iletişim cihazlarıdır.

Daha fazlasın Mobiletişim sözlükte bulabilirsiniz. Sözlüğe ulaşmak için tıklayınız.



Eklenme tarihi: 4.03.2007

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler