4 yeni Sagem cep telefonu

4 yeni Sagem cep telefonu

Sagem marka cep telefonlarının Türkiye’deki yetkili distribütörü olan STS (Sakarya Telekomünikasyon Sistemleri), Sagem’in her türlü ihtiyaca yanıt verecek nitelikteki My X1-2Trio, My X2-2m, My X5-2v ve My X6-2 model cep telefonlarını uygun fiyat ve ödeme koşullarıyla pazara sundu.

4 yeni modelden X6-2, özellikle yüksek ses kalitesine sahip MP3 çaları ile göz dolduruyor. 262K TFT renkli ekrana sahip olan My X6-2’nin ayrıca 1.3 megapiksel kamerası var ve video kaydı da yapabiliyor. Bluetooth ve kızıl ötesi gibi bağlantı seçenekleri sunan My X6-2, harici SD hafıza kartlarını da destekliyor. Bu tür özelliklere sahip diğer telefonlar arasında uygun fiyatıyla dikkat çeken My X6-2’nin diğer özellikleri ise şöyle:

- MP3’lü zil tonu modu
- 3 bant, GPRS Class 10-SMS, EMS, MMS ve Wap 2.0
- Java 2.0 oyun ve uygulama yüklenebilir
- Data-faks modem
- Eller serbest (Handsfree)
- Ajanda

My X1-2Trio eller serbest, titreşim, polifonik melodi özelliklerine sahip.
My X2-2m yine eller serbest, renkli ekran ve “dual band” (900-1800) özelliklerine sahip.
My X5-2v ise 65K renkli ekran VGA video kamera ve Java oyun özellikleriyle dikkat çekiyor.

STS Pazarlama Müdürü Mehmet Milli, yeni Sagem modelleriyle ilgili olarak: “Sagem’in ileri teknoloji ürünü cep telefonlarını STS güvencesiyle pazara sunduk. Birbirinden farklı özelliklere sahip 4 yeni model, tüketicilerimizin her türlü ihtiyacını karşılayacak nitelikte. Kendi klasmanlarında kalite ve fiyat farkıyla öne çıkıyor.” dedi.



Eklenme tarihi: 31.12.2005
Kaynak: Hürriyet

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler