Whatsapp Çoklu Cihaz Kullanım Özelliği Geldi

Whatsapp Çoklu Cihaz Kullanım Özelliği Geldi

Kullanıcıların uzun zamandır beklediği WhatsApp çoklu cihaz kullanım özelliği sonunda kullanıma sunmaya başladı. iOS cihazlara gelen 23.10.76 güncellemesi ile çoklu cihaz kullanımını özelliğinden dileyen kullanıcılar yararlanabilecek. Aslında bu özellik ortalama 1 ay önce bazı Android kullanıcılarına sunulmuştu. Bu sayede beş adet Android telefon tek bir WhatsApp hesabına bağlanıyordu. Şimdi ise iOS kullanıcıları da bu hizmetten yararlanabilecek.

iOS kullanıcılarının WhatsApp’a gelen çoklu cihaz kullanım özelliğinden yararlanabilmesi için App Store üzerinden güncelleme yapması gerekmektedir. Sonrasında bu özelliği kullanabilecektir. Yeni gelen iOS güncellemesiyle birlikte kullanıcıların mesajlaşma geçmişi senkronize olarak, kişiler dilerse eski mesajlarını kullanabilecek. Bu arada söz konusu özelliğe rağmen WhatsApp uygulamasında uçtan uca şifreleme özelliği de kullanılabilecek.

WhatsApp çoklu cihaz kullanımında bazı özellikler yalnızca ana cihazda bulunacak. Bu özelliklere örnek olarak durum güncellemelerini ve mesajlaşma yayın listelerini verebiliriz.

Çoklu cihaz kullanımı için testlere 2021 yılında başlayan WhatsApp’a rağmen Telegram ve Messenger bu özelliği epey zamandır kullanıcılarına sunuyor. Tabi Messenger ve Telegram platformlarında uçtan uca şifreleme özelliği bulunmamaktadır.



Eklenme tarihi: 31.05.2023

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler