GTA: Chinatown Wars Android için çıktı, iOS sürümü güncellendi

GTA: Chinatown Wars Android için çıktı, iOS sürümü güncellendi

İlk kez 2009'da avuçiçi oyun konsolları için yayımlanan GTA: Chinatown Wars aksiyon-macera yapımı, birkaç ay sonra iOS platformuna port edilmişti. Aradan beş yıl geçti ve nihayet Rockstar Games, mobile uyarlanan ilk Grand Theft Auto oyununu Android ekosistemine sunmaya karar verdi. Play Store'de satışa çıkan oyun, aynı zamanda modern Apple aygıtları için de büyük bir güncelleme aldı.

GTA evreninin Triad mafya mücadelelerini konu edinen Chinatown Wars sürümünün hikayesi kısaca şöyle; ana kahramanımız Huang Lee, bir Triad liderinin oğludur. Babası öldürüldükten sonra baba yadigarı bir kılıçla birlikte meşhur Liberty City şehrine doğru yola çıkar. Bir anda kendini şehrin Triad liderliği için sürdürülen güç savaşının ortasında bulan Huang, Grand Theft Auto dünyasını kuş bakışı kamera açısıyla bir kez daha tecrübe etmek isteyenlerle buluşturuyor.

Dokunmatik ekranlar için optimize edilmiş kontrol sistemi, yüksek çözünürlüklü grafikler ve kablolu/kablosuz oyun kontrolcüsü desteğine sahip olan Grand Theft Auto: Chinatown Wars, iOS 7.0 ile Android 4.0 ve üstü işletim sistemlerini kullanan cihazlara indirilebiliyor. iOS platformunda 500 küsür megabayt, Android platformunda ise yaklaşık 900 MB'lik bir indirmeye ihtiyaç duyan oyunu aşağıdaki App Store, Play Store bağlantılarından satın alabilirsiniz. Oyunu edinmek isteyen iOS ve Android kullanıcılarının 10,49 TL ödemesi gerekiyor.


Uygulamayı İndirin

Uygulamayı App Store'dan indirmek için tıklayın.

Uygulamayı Google Play Store'dan indirmek için tıklayın.



Eklenme tarihi: 20.12.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorumlar

hasancan Nuhoğlu - 27.01.2015 12:35:00
Gta Türk Telekom Spor
Sen de yorum yap
Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler