Google Play Gazetelik hizmeti Türkiye'de

Google Play Gazetelik hizmeti Türkiye'de

2013'te Google Reader servisini kapattıktan sonra dijital medya takibi amacıyla yeni ürünler geliştiren Google, iki buçuk sene önce Play Newsstand hizmetini kullanıma sunmuştu. Geçen yılın son aylarında Material Design anlayışına uygun olarak yeniden tasarlanan servis, bugünden itibaren ücretli içerikleriyle birlikte Türkiye'de kullanılabilir hale geldi.

Ülkemizde Play Gazetelik adıyla bilinen dijital medya hizmeti, gerek yerel gerekse dünya basınından içerikleri tek mağazada bir araya getiriyor. iOS ve Android uygulamaları bulunan Play Gazetelik'in yalnızca içerik satın alabileceğiniz bir mağaza değil, aynı zamanda takip ettiğiniz internet sitelerini okuyabileceğiniz Flipboard türevi bir uygulama olduğunu bilmekte fayda var.

Ücretsiz içeriği tüm dünyada erişilebilir olan Play Gazetelik, Türkiye'de 60'ın üzerinde yayınla hizmete açıldı. Sevdiğiniz dergilerin sanal sürümlerini satın alabilir, çeşitli yayınlara abone olabilirsiniz. Dünyada Türkiye ile birlikte 18 ülkede ücretli yayın yapan Play Gazetelik uygulamalarını aşağıdan indirebilirsiniz.


Uygulamayı İndirin

Uygulamayı App Store'dan indirmek için tıklayın.

Uygulamayı Google Play Store'dan indirmek için tıklayın.



Eklenme tarihi: 26.03.2015

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler