Google Pixel 7 Pro’nun Tasarımı Ortaya Çıktı

Google Pixel 7 Pro’nun Tasarımı Ortaya Çıktı

Pixel 6 serisine benzerliğiyle dikkat çeken Google Pixel 7 ve Pixel 7 Pro’nun yeni tasarımları sızdırıldı. Görüntülere bakıldığında Pixel 7 Pro’nun önceki modellerden esinlendiği görülmektedir. Arka panelinde kamera vizörü ve ön kısımda da delikli bir ekran göze çarpmaktadır. Ekran kısmı ise birçok akıllı telefonda olduğu gibi kavisli bir görünüme sahip olacak.

Google Pixel 7 Pro serisinin tasarımına bakıldığında telefonun sağ kısmında güç düğmesi ve ses seviyesini ayarlayabilmek için tuşlar bulunuyor. Buna karşın sol kısım ise boş gözükmektedir. Cihazın alt kısmında ise USB Type-C bağlantı noktası ve hoparlör kısmı bulunmaktadır.

Her ne kadar kesin olmasa da Pixel 7 nin ve Pixel 7 Pro’nun aynı tasarımla gelme ihtimali bulunmaktadır. Ama iki cihaz arasında belki küçük değişiklikler olabilir. Cihazların teknik özellikleri hakkında ise şu an net bir bilgi bulunmamaktadır. Bunun yanı sıra bazı söylentilere göre, Pixel 7 Pro’nun 6.7 veya 6.8 inç AMOLED ekranla ve 120Hz yenileme hızıyla gelmesi bekleniyor. Üstelik parmak izi desteğinin de olacağı konuşuluyor.

Yeni Pixel serisinin üç kamera ile geleceği de söylentiler arasında. Ana kameranın yanı sıra ultra geniş lens ve portre lensi de bulunabilir. Bu arada Pixel 7 serisinin Tensor çip ile desteklenmesi de bekleniyor.

Lansmanının ne zaman gerçekleşeceği bilinmeyen Google Pixel 7 serisinin bu yıl sonuna doğru resmileşmesi düşünülüyor.



Eklenme tarihi: 7.05.2022

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler