Google Pixel 3 ve Pixel 3 XL internete sızdı

Google Pixel 3 ve Pixel 3 XL internete sızdı

Akıllı telefon ar-ge faaliyetlerini tamamen donanım departmanı bünyesinde yürüterek sektörde ustalık dönemine girmiş olan Google, önümüzdeki sonbaharda Pixel serisinin üçüncü nesil modelleriyle karşımıza çıkacak. Daha önce teknik özellikleri detaylanan telefonlar bu defa render görüntüleriyle internette boy göstermeye başladı.

Pixel 3 ve Pixel 3 XL, geliştirme ve üretim operasyonları doğrudan Google bünyesinde yürütülecek ilk telefonlar olacak. 5,4 inç 18:9 ölçülerinde bir ekran, sekiz çekirdekli Qualcomm Snapdragon 845 çipset, 4/6 GB RAM ve geniş mercekli tek sensör arka kamera ile çift sensörlü ön kameranın mevcut olacağı Pixel 3, serinin küçük modeli olarak daha uygun bir fiyattan satışa sunulacak.

Çentikli ekran tasarımını benimseyen 6,2 inçlik Pixel 3 XL de büyük ölçüde Pixel 3 ile aynı teknik özelliklere sahip olacak. Önceki yılların aksine temel model ile XL versiyonu arasında donanım farkını en cüzi seviyeye çekecek olan Google, telefonları Pixel serisini aynı segmentte farklı ekran ölçüleriyle temsil eden eşdeğer aygıtlar olmasını istiyor.

Geçen yıl yeni ürünlerin satışını 4 Ekim'de başlatan Kaliforniya merkezli teknoloji devi, bu sene de benzer şekilde eylül sonu tanıtım ve ekim başında satış başlangıcı takvimini izlemeyi planlıyor. Kendine özgü akıllı telefon tasarım anlayışını revize edecek olan Google, render görüntüleri nihai dizaynı yansıtıyorsa şimdiye kadarki en etkileyici çalışmalarından birini piyasaya sürebilir.



Eklenme tarihi: 28.06.2018

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler