Google yeni mesajlaşma servisi Allo'yu resmen kullanıma sundu

Google yeni mesajlaşma servisi Allo'yu resmen kullanıma sundu

Google, üç ay kadar önce geliştirici konferansında duyurduğu yeni mesajlaşma servisini resmen kullanıma sundu. Google Now dijital asistan özellikleri ve çok sayıda içerik özelleştirme seçeneğiyle renkli bir mesajlaşma deneyimi vaat eden Allo adlı uygulama iOS ve Android'li telefonlara destek sunuyor.

Google entegreli bir mesajlaşma hizmeti olarak tanıtılan Allo, sıradan anlık mesajlaşma uygulamalarından farklı olarak bir bakıma Google ile yazışabilmenizi sağlıyor. Ses ya da yazı yoluyla Google, Youtube ve Google Maps sonuçlarını mesaj ekranınıza taşımanız mümkün. Boyutu değiştirilebilen yazılar, resim mesajları için akıllı cevap fonsiyonu, çeşitli animasyonlar, emojiler ve gelişmiş resim düzenleme özellikleriyle dikkat çeken Allo'nun belki de en çok ilgi çeken özelliği, Youtube videolarını mesaj ekranında oynatma desteğine sahip olması.

Allo'yu rakiplerinden farklı kılan bir diğer özellikse akıllı cevaplama sistemi. Kullanıcının mesajlaşma alışkanlıklarını dikkate alarak kişiden kişe ya da gruptan gruba değişiklik gösteren çabuk cevaplar seçen uygulama, kullanıcının belirli mesajlara vereceği yanıtı önceden ekrana getirerek kişisel bir hızlı cevaplama arşivi meydana getiriyor.

Şifrelenmiş mesajlaşma ekosistemi, gizli mesajlaşma modu ve süreli mesaj yollama gibi veri güvenliğini öne çıkaran özelliklerle donatılan Allo'yu Play Store ve App Store'den indirebilirsiniz. Bazı bölgelerde resmen kullanıma açılan uygulamanın birçok bölgede ön kayıt topladığı bildiriliyor.


Uygulamayı İndirin

Uygulamayı App Store'dan indirmek için tıklayın.

Uygulamayı Google Play Store'dan indirmek için tıklayın.



Eklenme tarihi: 21.09.2016

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler