Discovery Elite halefi Gionee Elife E8'in özellikleri ve görüntüleri

Discovery Elite halefi Gionee Elife E8'in özellikleri ve görüntüleri

Ülkemize General Mobile firması üzerinden telefon satışı gerçekleştirilen Shenzhen merkezli Gionee, 2013'te piyasaya sürdüğü süper telefonu Elife E7'nin halefini gün yüzüne çıkarmaya hazırlanıyor. TENAA tarafından bugün resmen sertifikalanan GN9008 model numaralı cihaz, daha büyük bir ekran ve alüminyum çerçeveyi bünyesinde barındırıyor.

Elife E8 adıyla satışa sunulacak olan üst düzey akıllı telefon, 6 inçlik QHD (2560 x 1440 piksel) ekran, 2 GHz sekiz çekirdekli işlemci, 3 GB RAM, 32 GB dahili hafıza, microSD kart yuvası, 8 MP ön kamera, 4G LTE, 3520 mAh pil ve 9,6 mm kalınlığında, 207 gram ağırlığında bir kasayı beraberinde getiriyor. AMOLED ekranlı bir telefon olsa da rakiplerine kıyasla epeyi kalın bir tasarım benimseyen Android 5.0 Lollipop işletim sistemli telefona Gionee tarafından geliştirilen Amigo OS yazılımı eşlik edecek.

Türkiye'ye sonbahar veya daha ileri bir tarihte Discovery Elite 2 olarak giriş yapması beklenen Gionee Elife E8, bu ay resmen tanıtılacak. Elife E serisi yeni akıllı telefonun parmak izi okuyuculu ilk Gionee çözümü olması bekleniyor.



Eklenme tarihi: 5.05.2015

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler