Spider-Man: Unlimited oyunu iOS, Android ve Windows için duyuruldu

Spider-Man: Unlimited oyunu iOS, Android ve Windows için duyuruldu

50 yılı aşkın tarihiyle Marvel'in en ünlü çizgi kahramanlarından biri olan örümcek adam, ilk kez çizgi roman tarzını benimseyen bir oyunla mobil cihazlara geliyor. E3 2014 kapsamında yeni örümcek adam yapımını tanıtan Gameloft, ilk detaylarını hafta başında paylaştığı sonsuz koşu türündeki mobil oyununu fuar katılımcılarının beğenisine sundu.

Marvel ortaklığıyla geliştirilen diğer örümcek adam oyunlarından daha farklı bir oynanışa sahip olacağı bildirilen Spider-Man: Unlimited, oyuncuya 23 farklı örümcek adam katakteriyle çeşitli düşmanlara karşı mücadele etme ve oyun sırasında çizgi romana uygun şekilde hazırlanmış örümcek adam hikayesini tecrübe etme fırsatı sunacak. New York caddelerinde bir gökdelenden diğerine zıplarken farklı engelleri aşmak, düşmanınızı alt etmek ve en uzun mesafeyi katederek en yüksek puana ulaşmalısınız.

İlk tanıtım videosunu aşağıdan izleyebileceğiniz Paris merkezli Gameloft tarafından geliştirilen Spider-Man: Unlimited, eylül ayı başında indirmeye sunulacak. Oyun, iOS, Android ve Windows cihazları için çıkış yapacak. BlackBerry 10 ve üzeri sürümlere sahip cihaz sahipleri ise, Android sürümünü kullanabilecekler.



Eklenme tarihi: 9.06.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler