Asphalt Nitro: Gameloft'tan yeni nesil Android yarış oyunu

Asphalt Nitro: Gameloft'tan yeni nesil Android yarış oyunu

Geçtiğimiz ayın sonunda Asphalt serisi yeni yarış oyununu duyuran Gameloft, yeni nesil oyun motoru teknolojisini taşıyan Asphalt Nitro yapımını satışa sundu. İki senedir üst düzey yarış oyunu piyasaya sürmeyen mobil oyun endüstrisinin tecrübeli ismi, Nitro ile küçük boyutta üst seviye yarış oyunlarıyla rekabet edebilecek bir ürün ortaya çıkarmaya çalışmış.

Sadece 15 MB büyüklüğünde olan Asphalt Nitro, buna rağmen detaylı yarış alanları, çok çeşitli araba modelleri, ışık, parçacık efektleri ve gelişmiş yarış dinamikleriyle devrim niteliğinde bir oyun olarak mobil cihaz kullanıcılarının karşısına çıkıyor. Paris merkezli geliştiricinin bu kadar düşük boyutlu bir yapımla ortaya koyduğu deneyim ustalığını gözler önüne seriyor. Mobil oyun piyasasındaki 11. yılını geçiren Asphalt serisi, bu oyunla grafik kalitesi bakımından yıllar öncesine dönmüş gibi görünse de Asphalt Nitro'nun farklı bir konseptle geliştirildiğini bilmek gerekiyor.

Şimdilik Gameloft Store üzerinden özel olarak satışı gerçekleştirilen Asphalt Nitro, 4,99 dolar fiyatla satılıyor. Kısa süreliğine indirimde olan oyunu hemen şimdi 3 dolardan edinmek mümkün. İlerleyen günlerde oyunun Google Play Store ve Apple App Store'de de satışa çıkması bekleniyor.



Eklenme tarihi: 13.05.2015
Kaynak: Gameloft

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler