Android için Game of Thrones Ascent oyunu yayımlandı

Android için Game of Thrones Ascent oyunu yayımlandı

Yazı tabanlı RPG türünün son dönemdeki en etkili yapımlarından Game of Thrones Ascent, resmen Android telefon ve tablet kullanıcılarıyla buluştu. Disruptor Beam adında ödüllü bir oyun stüdyosu tarafından geliştirilen ve Facebook üzerinden milyonlarca kullanıcıya ulaşan GoTA artık iOS tabletlerin ardından Android platformu için de indirmeye sunuldu.

George R. R. Martin'in yazarı olduğu Buz ve Ateşin Şarkısı adlı roman serisi ve HBO'nun ünlü televizyon dizisi Game of Thrones temel alınarak oluşturulan GoT Ascent sosyal ağ oyunu, Buz ve Ateşin Şarkısı kitaplarının mekan tayin ettiği hayali Westeros kıtasında geçiyor. Oyuncuya bölgenin en güçlü ailesini oluşturmak için 2,500'den fazla görev, doğru kararlar alınabilmesi için okunması gereken uzun hikayeler ve Game of Thrones'ten tanıdık isimlerle karşılaşma imkanı sunan Ascent ekosistemi, halihazırda 4,5 milyonun üzerinde oyuncu tarafından aktif bir şekilde tecrübe ediliyor.

Herkese hitap etmiyor olsa da milyonlarca oyuncuyu kendine bağlayan Game of Thrones Ascent, ünlü bir kitap serisi ve popüler televizyon dizisine konu olan bu hikayede pay sahibi olma imkanı vaat ediyor. Dizinin yeni sezon ve bölümleri geldikte güncellenen oyunu ücretsiz olarak Google Play Store'den telefon ve tabletlerinize indirebilirsiniz.


Uygulamayı İndirin

Uygulamayı Google Play Store'dan indirmek için tıklayın.



Eklenme tarihi: 16.07.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler