App Store’den ücretsiz fotoğraf uygulamaları

App Store’den ücretsiz fotoğraf uygulamaları

Mobil cihazlar ve özellikle akıllı cep telefonları hayatımıza girdiğinden beri fotoğraf çekmek ve o fotoğrafı en iyi haliyle paylaşmak için pek çok uygulama geliştirildi. App Store ise bu uygulamalardan ücretsiz ve kullanışlı olan birkaçını bu hafta ön plana çıkardı.

Apple App Store’nin öne çıkardığı uygulamalar arasında VSCOcam, Repix, Aviary ve Pixlr Express bulunuyor. Photoshop ile yapabileceğiniz pek çok etkiyi cep telefonu üzerinden yapmanızı sağlayan bu fotoğraf editleme uygulamalarının bazı özellikleri ortak. Örneğin filtre ve çerçeve seçimi her birinde çeşitlilik gösterse de hepsinde var olan bir özellik. Ayrıca uygulama içinde bazı özelliklerin paralı olması da bir diğer ortak yönleri.

VSCOcam adlı uygulama, kullanıcıların özellikle kaliteli filtreleri için kullandığı türden, çünkü filtrenin fotoğrafa verdiği özellik de ayarlanabiliyor. Bunun yanı sıra, exposure, contrast, temperature gibi özellikleri kendiniz ayarlayabiliyorsunuz. Aynı zamanda fotoğrafınızı crop’lama imkanı da sunuyor.

Repix ise Vibrance özelliği sayesinde fotoğrafın bir kısmını siyah-beyaz yapıyor. Uygulama, ekran üzerinde parmağınızı sağa ve sola kaydırarak editleme imkanı sunuyor.

Aviary’de diğerlerinden farklı olarak fotoğrafınızı çeşitli etiketler ile süsleyebiliyorsunuz. Ancak bu özellik Pixlr Express adlı uygulamada çok daha gelişmiş durumda. Hem farklı efektlerle fotoğrafınızın karakterini değiştirebiliyor hem de onlarca çeşit sticker ile fotoğrafınızı eğlenceli hale getirebiliyorsunuz.



Eklenme tarihi: 4.01.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorumlar

esedzade murad - 22.01.2014 15:13:00
mobil cihazi mukemel bir sozle onlari kim duzeltmisse ona tebrikler ve guzel olduqunu ileterim............
Sen de yorum yap
Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler