Mobil oyun incelemesi: Flick Kick Football Legends

Mobil oyun incelemesi: Flick Kick Football Legends

Into The Dead ve Flick Kick Football gibi oyunlarıyla tanınan PikPok, yepyeni yapımlarla mobil oyunseverleri memnun etmeye devam ediyor. Adult Swim Games'in meşhur Monsters Ate My Condo yapımının da geliştiriciliğini üstlenen oyun stüdyosu geçen hafta Flick Kick Football serisinin sonraki sürümünü indirmeye sundu.

Oynanış

Çizgi romandan esinlenerek oluşturulan bir oynanış benimseyen Flick Kick Football Legends, sahip olduğu interaktif yapı sayesinde mobil cihazlarda futbol oyunu tarzına yeni bir soluk getiriyor. Oyunda amaç; yarım günlük bir işten profesyonel futbolculuğa kadar çıkan futbol serüveninizde olabildiğince fazla maç kazanmak, sezonları tamamlamak, yeni futbolcu kartları satın almak ve futbolcularınızın seviyesini geliştirerek oyunu tamamlamak.



Hikaye

Efsane bir takım ve hocanın bir maçıyla başlayan oyun, ilk maçtan kontrolü mobil oyuncuya veriyor ve takımın mücadelesi başlıyor. Önce skoru beraberliğe taşıyan takımımızın galibiyet golü öylesine şiddetlidir ki top fileleri delip geçer ve antrenörümüzün bulunduğu binaya doğru yönelir. Topun aleviyle tutuşan binadan kurtulamayan efsane hocanın ölümü sonrası takım dağılır. Ancak yıllar sonra takımı yeniden oluşturmaya karar verecek olan Flick Kick Football Legends oyuncusu, efsanevi futbol serüvenine tekrar başlar.

İsmini ve formasını sizin belirlediğiniz takımın kadorusunu da siz düzenleyebiliyorsunuz. Farklı kart paketleri satın alarak takımınızı güçlendirebilir ve ek yeteneklere sahip nadir, efsane futbolcu kartları için daha üst düzey paketler edinebilirsiniz. Maçlar ilk etapta yarım dakikalık iki devre halinde oynanıyor. İlerleyen kademelerde maç ve mücadele uzunluğu artabiliyor. Ayrıca çeşitli iş adamları ve bahisçilerden yatırım alabilir, gazete muhabiri ve çılgın doktor gibi karakterlerle tanışıp takımınızın gücünü, toplumdaki imajını artırabilirsiniz.

Ücretsiz bir yapım olan Flick Kick Football Legends, uygulama içi ödeme sistemiyle oynanışa etki edecek şekilde kısıtlamaları bünyesinde barındırıyor. Sağ alttaki enerji tüpü boşaldığında daha fazla enerji için beklemeniz veyahut daha az bulunan ikinci para birimiyle enerji satın almanız gerekiyor. Bunun dışında gerçek parayla nadir kartlara sahip futbolcu kart paketleri, maç tekrarı gibi ögeleri edinebilmeniz mümkün.

En az 1 GB sistem belleğine sahip Android 2.3 Gingerbread ve üstü sürümlere sahip cihazlar ile iOS 5.1 ve üstü işletim sistemlerinden birinin yüklü olduğu iPhone, iPad, iPod touch'lara destek sunan oyunu Apple App Store ve Google Play Store'den ücretsiz indirebilirsiniz.

Flick Kick Football Legends'in PikPok tarafından yayınlanan resmi tanıtım videosu aşağıdadır.


Uygulamayı İndirin

Uygulamayı App Store'dan indirmek için tıklayın.

Uygulamayı Google Play Store'dan indirmek için tıklayın.



Eklenme tarihi: 30.11.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorumlar

ömer faruk kaya - 2.12.2013 16:43:00
çok başarılı bi yazı yazanın eline koluna sağlık
Sen de yorum yap
Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler