Flappy Bird gelişticisinin yeni oyununa ait ilk görüntü yayımlandı

Flappy Bird gelişticisinin yeni oyununa ait ilk görüntü yayımlandı

Kısa sürede milyonlarca oyuncuya ulaşan ve bağımlılık yapıcı yapısı nedeniyle geliştiricisi tarafından kaldırılarak ününe ün katan Flappy Bird'in resmen geri döndüğü önceki gün ortaya çıkmıştı. Teknoloji basını bunu konuşurken Twitter hesabından yeni bir bilgi paylaşan oyunun Vietnamlı geliştiricisi Dong Nguyen, üzerinde çalıştığı bir diğer mobil oyuna ait ilk görüntüyü takipçilerinin beğenisine sundu. Retro tarzı grafiklere sahip olacağı görülen oyun, iki boyutlu sonsuz koşu türünde bir oyun olacak.

Henüz hakkında hiçbir detay paylaşılmayan oyun, daha önce bağımsız geliştiricinin NBC'ye verdiği röportajda da konuşulmuştu. Binalar üzerinde atlamaya dayanan bu yapım ile Flappy Bird'e yoğunlaşan medya ve oyunseverlerin bir süreliğine de olsa merakla beklenen oyunu unutmalarını temenni eden Dong Nguyen, gerçek adıyla Apple App Store'de indirmeye sunulan Flappy Bird: New Season oyunun kendine ait olmadığını da dile getirdi. Ayrıca yenilenen Flappy Bird'e dair ortaya çıkan son veriler, oyunun daha gelişmiş grafikler, oyun için ödeme sistemi, yeni karakterler ve çoklu oyuncu modunu beraberinde getireceğini doğruladı.

İlk kez Mayıs 2013'te iOS için çıkış yapan Flappy bird, 2013 sonu ve 2014'ün ilk aylarında App Store ve Google Play Store'nin bir numaralı ücretsiz oyunu olarak listelerde liderliği kimseye bırakmamıştı. Oyunun yeniden geliştirilmiş bir versiyonu ağustosta tekrar yayımlanacak. İkinci Flappy Bird oyununun oynama sayısını kısıtlayan soğutma sistemi sayesinde bağımlılık yapan eski oynanış yapısıyla aynı etkiyi oluşturmayacağı bildiriliyor.



Eklenme tarihi: 16.05.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler