Fitbit'in yeni akıllı saatine ait render görüntüsü sızdırıldı

Fitbit'in yeni akıllı saatine ait render görüntüsü sızdırıldı

Akıllı saat ve bileklik piyasasının en büyük üreticilerinden Fitbit, sonbahar dönemi için yeni bir giyilebilir çözüm geliştiriyor. Higgs kod adlı cihaz, ilk defa bugün Yahoo Finance tarafından sızıdırılan render görseli sayesinde gün yüzüne çıktı. İddiaya göre bazı Fitbit elemanlarının memnun olmadığı yeni tasarım anlayışı, demode görüntüsü altında birçok yeni fonksiyon barındırıyor.

GPS çipi, nabız ölçer, mobil ödeme desteği, 1000 nit parlaklığa sahip yeni renkli ekran ve tek şarjla dört gün kullanım süresi sunan bataryayla donatılan Fitbit Blaze'nin halefi, henüz geliştirme aşamasında olduğu için görüntüdeki dizaynın değişebileceği belirtiliyor. Ayrıca kasanın su geçirmez olması beklense de geliştirme sürecinde bazı sorunlarla karşılaşılması beklenenden daha düşük bir IP sertifikası elde edilmesine yol açabilir.

Pebble'yi bünyesine katarak akıllı saat/bileklik sektöründeki yetenek havuzunu genişleten Fitbit, 300 dolar seviyesinde konumlanacak yeni çözümüyle donanım standartlarını yukarı çekecek. Yeni cihaz satışa çıktıktan sonra bir süredir planları yapılan üçüncü parti uygulama mağazasının da hizmete sunulacağı tahmin ediliyor.



Eklenme tarihi: 2.05.2017

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler