Firefly, çocuklara özel minik telefon

Firefly, çocuklara özel minik telefon

Amerika’da iki sene içerisinde yarım milyon adetten fazla satılan Firefly, çocuklar için özel olarak üretilmiş bir cep telefonudur. Firefly çocuk cep telefonu, en kıymetli varlıklarımız olan çocuklarımız için, anne babaların çocuklarını telefon sahibi yapma konusundaki haklı çekinceleri göz önünde bulundurularak, diğer telefonların aksine çocuk odaklı bir yaklaşımla özel olarak üretilmiştir.

Kolay kullanımlı tasarım
Eşsiz tasarımıyla Firefly, günümüz modern ailelerinin en fazla sıkıntısını yaşadığı çocuk ve aile arasındaki zayıf iletişimin güçlenmesinde etkin bir rol oynarken, anne babalara iletişimi kontrol altında tutma imkânını da sunmaktadır. Firefly; 12 eğlenceli melodisi, 7 ayrı renkte ekran ışığı, 5 farklı animasyonu, yanıp sönen ışıkları, saydam ve değiştirilebilir kapağı ve çocuk için özel tasarlanan aksesuarlarıyla, aile içi iletişimi de eğlenceli bir oyun haline dönüştürmektedir.

Çocuklara özel cep telefonu


Çocuklar kontrol altında
Yalnızca anne - babaların kullanabildiği özel şifreli menüsüyle 20 numara tanımlanabiliyor. İsteğe bağlı olarak devreye sokulabilen arama kısıtlaması özelliğiyle çocukların telefon kullanımında aileye yaşatabileceği sorunları ortadan kaldırırken, ailelerin çocuklarını her anlamda kontrol altında tutmalarına da yardımcı oluyor.



Eklenme tarihi: 20.11.2007
Kaynak: Mobiletişim | Mobilize Bilgi

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorumlar

AYDIN CANDAN - 16.06.2014 23:51:00
MERHABA FIRE FLY CEP TELEFONUNDAN SATIN ALMAK İSTİYORUM NASIL VE NEREDEN ALABİLİRİM YARDIMCI OLABİLİRSENİZ SEVİNİRİM.


Sen de yorum yap
Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler