iOS ve Android için çiftlik oyunu FarmVille 2: Country Escape çıktı

iOS ve Android için çiftlik oyunu FarmVille 2: Country Escape çıktı

Zynga Games, martta duyurduğu mobil platformlara özel ilk FarmVille oyununu resmen indirmeye sundu. FarmVille 2: Country Escape olarak adlandırılan yeni sanal çiftlik oyunu, aynı zamanda ünlü serinin çevrimdışı oyun desteğine sahip ilk üyesi olarak mobil cihaz sahipleriyle buluşturuldu. Geliştiricinin en yeni çiftlik oyunu FarmVille 2 ile arasında eşya alışverişi yapılabilen Country Escape, Zynga'nın halihazırda 400 milyondan fazla oyuncusu bulunan FarmVille platformunu akıllı telefon ve tablet kullanıcılarıyla daha da genişletmesine yardımcı olacak.

FarmVille 2: Country Escape, oyuncuların sanal çiftlik türünü çevrimdışı ve herhangi bir sosyal medya ağına bağlanmadan, ekosistemden bağımsız bir şekilde kendi kendine tecrübe edebilmesine imkan tanıyacak. Daha önce internet bağlantısına gerek duyan ve ağır Facebook bütünleşmesi nedeniyle oyuncuları gerçek arkadaşlarıyla aynı ekosisteme iten FarmVille oyunları, ilk mobil yapım ile sanal çiftlik türünde yepyeni bir sayfa açmış oldu.

Rengarenk 3B grafikler ve animasyonların eşlik ettiği oyun için yayımlanan ilk medya incelemeleri olumlu görünüyor. Serinin en iyi oyunu olabileceği konuşuşan Country Escape ile oyuncuların geri bildirimlerini dikkate aldığı ifade edilen San Francisco merkezli oyun stüdyosu, 1,99 TL - 209,99 TL arasında değişen oyun içi para paketleriyle freemium iş modeli üzerinden bağımlılık yapıcı bir oyun türüyle kazanç sağlama esasını koruyor. Yine de mobil FarmVille 2'nin oyunculara daha özgür bir oynanış vaat ettiğini söylemek gerekiyor.

iPhone, iPad ve Android işletim sistemi için indirmeye sunulan FarmVille 2: Country Escape, App Store ve Play Store üzerinden indirilebiliyor. Aşağıdaki çıkış videosunu izleyerek mobil FarmVille yapımına nasıl bir oynanışın eşlik ettiğini öğrenebilirsiniz.


Uygulamayı İndirin

Uygulamayı App Store'dan indirmek için tıklayın.

Uygulamayı Google Play Store'dan indirmek için tıklayın.



Eklenme tarihi: 18.04.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler