Facebook'tan Snapchat benzeri yeni bir uygulama: Slingshot

Facebook'tan Snapchat benzeri yeni bir uygulama: Slingshot

Geçen hafta kısa süreliğine internette listelenen Facebook'un Creative Labs geliştirme ekibine ait yeni uygulama resmiyet kazandı. Snapchat gibi tek seferlik fotoğraf/video paylaşımını mümkün kılan sosyal medya devinin yeni servisi artık iki büyük mobil platform için indirilebilir durumda. Slingshot adlı uygulamanın geliştiricileri, uygulamanın Snapchat ile benzerliğini inkar ederek Slingshot'ın daha özgün bir paylaşım tarzı benimsediğini düşünüyorlar.

Halihazırda iOS 7 ve Android 4.1 Jelly Bean ya da üstü işletim sistemlerine sahip cihazlara yüklenebilen Slingshot, kendi kendini yok eden mesajlar yollamaya yarıyor. Ancak arkadaşından bir mesaj alan Slingshot kullanıcısı, karşılığında kendi çektiği bir fotoğraf ya da videoyu geri yollamadığı sürece gelen mesajları görüntüleyemiyor. Size ulaşan paylaşımları görüntülemek için paylaşım yapma zorunluluğu getiren bu tuhaf uygulama ile fotoğraf/videolara çeşitli efektler, yazılar veya yorumlar eklenebiliyor. Diğer mesaja geçmek istediğinizde ise görüntülediğiniz paylaşımı bir daha görmemek üzere silmiş oluyorsunuz.

Facebook'a ait yeni mesajlaşma hizmetini denemek için Apple App Store ve Google Play Store'deki iOS/Android sürümlerini yükleyebilirsiniz. Slingshot'un uygulama sayfaları ve ilk tanıtım videosu aşağıdadır.


Uygulamayı İndirin

Uygulamayı App Store'dan indirmek için tıklayın.

Uygulamayı Google Play Store'dan indirmek için tıklayın.



Eklenme tarihi: 17.06.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler