Samsung Galaxy S6 Edge Kılıfları MobilCadde.com’da

Samsung Galaxy S6 Edge Kılıfları MobilCadde.com’da

Kıvrımlı ekran tasarımına sahip Samsung Galaxy S6 Edge kılıflarına hiçbir yerde bulamayacağınız çeşitler ile MobilCadde.com’da sahip olabilirsiniz. Göz alıcı renklere sahip cihazın tasarımıyla bütünleşen tüm aksesuarlar bir arada.

Rengarenk rubber, silikon, metal malzemeden üretilmiş kılıflarla iletişiminizi daha renkli bir hale getirebilirsiniz. Seçtiğiniz kılıf modeli ne olursa olsun akıllı telefonunuzla dilediğiniz gibi fotoğraf / video çekebilir, müzik dinleyebilir, oyun oynayabilirsiniz. Galaxy S6 Edge ile uyumlu kılıflar cihazınızın şarj veya kulaklık girişlerini asla etkilemez. Kendinizi ayrıcalıklı hissediyor ve telefonunuzu şımartmak istiyorsanız siz de MobilCadde.com’un geniş ürün seçeneğine göz atmalısınız.

Kapaklı, uyku modlu, standlı, cüzdanlı, kol bantlı ve daha birçok modeldeki kılıf size her yerde cihazınızı pratik bir şekilde kullanabilmeniz için kolaylık sağlayacak. Eğer Galaxy S6 Edge’inizin zarif tasarımını korumak istiyorsanız silikon ya da rubber kılıfları tercih ederek cihazınızda ayrıca koruma da sağlayabilirsiniz.

Cep telefonu aksesuarınızla kendinize özel bir stil oluşturmak istiyorsanız size en iyi şekilde hitap eden Galaxy S6 Edge kılıfınızı MobilCadde.com’dan seçerek bir adım öne geçebilirsiniz.

Samsung Galaxy S6 edge tüm özellikleri



Eklenme tarihi: 27.04.2015

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Zeynep Uylaş
twitter.com/ZeynebUylas

Mobil Aksesuar Marketi

Cep telefonu aksesuarları

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler