En ilginç 10 iPhone kılıfı

En ilginç 10 iPhone kılıfı

Cep telefonu kılıf modası hızla büyümeye ve gelişmeye devam ediyor. Bu gelişim ile birlikte kullanıcıların birçoğu cep telefonu aksesuarını seçerken ilgi çekici tasarımlar tercih ediyor. Tabi kılıf modası kavramı yeni yeni oluşurken ilginç bir kılıfa sahip olmak da telefonu sahibine özel hissettiriyor.

Önceden telefon modellerinin birçok renk çeşidi olurken şimdilerde çok fazla renk seçeneği sunulmuyor. Mesela iPhone 5’in yalnızca siyah ve beyaz seçeneğinin olması telefon tasarımında sizi tatmin etmeyebilir. Her ne kadar renkli iPhone çıkacağı söylentileri olsa da kullanıcılar artık telefonda sadelik arayıp, telefonuna renk ve deseni aksesuarlarla katmak istiyor. Bu noktada değişik kılıf çeşitleri tüketicilerin en büyük kurtarıcısı oluyor.

Bazıları giyim tarzında olduğu gibi telefon kılıfı tercih ederken de modaya uyum sağlamasına dikkat ederken bazısı ise modaya aykırı, dikkat çekici tercihler yapıyor. Bizler sizin için ilginç iPhone kılıfları seçtik. Gelenekselden uzak tarzda yaşamayı sevenler için keyifli kılıfları aşağıdaki galeriden inceleyebilirsiniz.


Tüm ilginç kılıf ve aksesuar çeşitlerini MobilCadde.com'dan incelemek ve satın almak için tıklayın.

Resim Galerisi

Resimlerin devamı için tıklayınız




Eklenme tarihi: 24.07.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Zeynep Uylaş
twitter.com/ZeynebUylas

Mobil Aksesuar Marketi

Cep telefonu aksesuarları

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler