Dream League Soccer iOS oyunu ile hem futbol oynayın hem menajer olun

Dream League Soccer iOS oyunu ile hem futbol oynayın hem menajer olun

Akıllı telefonlarda futbol oyunları denildiği zaman akla hep belli başlı isimler gelse de arka planda kalmış bazı oyunlar gerek oynanışı gerekse de yapıları sayesinde isimlerini duyurmayı başarıyor. Dream League Soccer da bunu başarmış bir oyun olarak iOS platformundaki yerini alıyor.


Hem takımınızı oyun içinde yönetebildiğiniz, hem de menajerlik şeklinde kendi takımınızı kurabildiğiniz oyunda takımınızın formasını, renklerini, stadyumunu siz seçebiliyorsunuz. Klasik futbol oyunları öğesine ek olarak oyunda ilerleyen zamanlarda Pele, Maradona gibi efsane isimleri de kadronuza katarak rüya takımını oluşturabilmeniz mümkün.


Oyunda mağaza için satın alma sayesinde maçlardan kazandığınız coinsleri kolayca almak mümkün. Bu coinslerle efsanevi futbolcuların kilitleri, multiplayer özelliği gibi kapalı bölümleri açabiliyorsunuz. İsterseniz reklam izleyerek de bu coinslerden kazanmanız mümkün.


Futbolu ve oyun oynamayı seviyorsanız, beğeneceğinizi düşündüğümüz bu güzel futbol oyununu aşağıdaki linkten App Store’a giderek ücretsiz olarak indirebilir ve hemen efsane olmaya başlayabilirsiniz.


Uygulamayı İndirin

Uygulamayı App Store'dan indirmek için tıklayın.



Eklenme tarihi: 6.04.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler