Dead Trigger 2 Android ve iOS için indirmeye sunuldu

Dead Trigger 2 Android ve iOS için indirmeye sunuldu

Madfinger Games, geçen sene yayımladığı zombi temalı Dead Trigger ile mobil oyun sektörüne damgasını vurmuştu. Android ve iOS platformlarında 23 milyondan fazla indirme alan oyun, her başarılı yapımda olduğu gibi ikinci sürümüyle tekrar mobil oyunseverlerin karşısında. NVIDIA’nın Tegra 4 çipseti için optimize edilen ve aylar önceden ilk görüntüleri paylaşılan Dead Trigger 2, bambaşka bir oyun deneyimi sunma vaadiyle mobil içerik mağazalarında yerini aldı.

Kamikaze ve Vomitron gibi çok daha güçlü zombilerle zenginleştirilen oyun, oyuncuları yürüyen ölülere karşı birleşen insanların oluşturduğu küresel direnişe davet ediyor. Bireysel hikaye görevleri ve yan görevler olduğu gibi DT2 evrenindeki gelişmeleri ilgilendiren küresel görevler de sunan yapımda, değişken oyun dünyasındaki gelişmeleri radyodan dinleme imkanı bulunuyor. Her oyuncunun kendi sığınağı mevcut olan Dead Trigger 2’de, ilaç, silah temini ve bazı görevleri tamamlayabilmek için de bu yardımcı karakterlere ihtiyaç duyuluyor.

Unity grafik motorunun sınırlarını zorlayacak kadar üst düzey detaylara sahip animasyonlar, grafiklerle bezenen Dead Trigger 2, 200-350 MB arası boş depolama alanına sahip Android 4.0 Ice Cream Sandwich, iOS 7.0 ve üstü işletim sistemi versiyonlarına sahip cihazlara yüklenebilir. Halihazırda Google Play Store ve Apple App Store’de ücretsiz olarak indirmeye açılan oyunun uygulama içi ödeme sistemi de mevcut. Fakat oyunu tamamlayabilmek için bu sistem üzerinden gerçek para haramanız gerekmiyor.

Dead Trigger 2 hakkında daha fazla bilgi için aşağıdaki çıkış videosu ve giriş sahnesini izleyebilir, içerik mağazalarındaki sayfalarını ziyaret edebilirsiniz.





Eklenme tarihi: 24.10.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler