Dead Trigger 2, 23 Ekim'de Android ve iOS için indirmeye sunuluyor

Dead Trigger 2, 23 Ekim'de Android ve iOS için indirmeye sunuluyor


Madfinger Games, Unity oyun motoruyla geliştirdiği yeni yapımını Tokyo Oyun Fuarı 2013 kapsamında detaylandırdı. Bir basın açıklaması yayımlayan oyun stüdyosu, Dead Trigger serisinin ikinci oyununu 23 Ekim'de piyasaya süreceğini ilan etti. Geçtiğimiz yaz döneminde Android ve iOS için indirmeye sunulan ilk Dead Trigger, 22 milyonun üzerinde mobil oyuncu tarafından indirilmiş ve ücretsiz dağıtılmasının da katkısıyla geniş bir kullanıcı kitlesi oluşturmayı başarmıştı.

Gerçek zamanlı bir evrene sahip olacak Dead Trigger 2, birimci oyunda olduğu gibi freemium iş modelini benimseyecek. Oyuncular, dünyanın çeşitli bölgelerindeki görevleri tamamlayıp, zombilere karşı mücadelerini sürdürerek Dead Trigger 2 dünyasına katkı sağlayacak ve böylece bütün mobil cihaz kullanıcıları zombi tehdidine karşı birlikte mücadele vermiş olacak.

Android ve iOS mobil işletim sistemlerinin yanı sıra kişisel bilgisayarlar için Steam ve Mac app Store'de; sosyal medya üzerinde ise Facebook ile oyunculara ulaştırılacak. NVIDIA Tegra 4 yongalı donanımlar için özel olarak optimize edilen oyunun yayınlanan son tanıtım videosunu izleyerek orijinal Dead Triggetr'den daha gelişmiş grafiklere sahip ikinci oyunun görsel performansı hakkında daha fazla detay edinebilirsiniz.



Yazar: Bilal Akgündüz



Eklenme tarihi: 21.09.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler