Dafoni ipega PG-9025 oyun kolu incelemesi

Dafoni ipega PG-9025 oyun kolu incelemesi

Android işletim sistemi için geliştirilen uygun fiyatlı oyun kolları arasında yer alan Dafoni ipega PG-9025, mobil cihaz kullanıcılarına konsol kalitesine ulaşan yapımları yine bu platforma ait bir kontrol sistemiyle tecrübe etme fırsatı sunuyor. Xbox oyun kolu tarzındaki PG-9025, binlerce Android oyununa destek sunuyor ve Bluetooth desteği sayesinde kolayca kullanıma hazır hale gelebiliyor.

Dafoni ipega PG-9025 Bluetooth Oyun Kolu

500 mAh büyüklüğünde bir pile sahip olan Dafoni ipega oyun kolu, 20 saatlik kullanım süresiyle kullanıcısına uzun süre şarj sıkıntısı yaşatmayacaktır. İki adet jostick, bir mekanik yön butonu, çoklumedya kontrol düğmeleri ve diğer ek kontrol tuşlarıyla dolu kolu dört farklı modda çalıştırmak mümkün. Klavye-fare olarak kullanılabilen ve iCade moduyla sınırlı da olsa iOS desteğine sahip olan PG-9025, bilgisayarla kullanıma da uygun bir bağlantı sistemine sahip.

PG-9025 oyun kolunun kısa bir incelemesine aşağıdan göz atabilir, oyun kolunu satın almak içinse MobilCadde.com alışveriş sitesini ziyaret edebilirsiniz.



Eklenme tarihi: 19.06.2015

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler