Cut the Rope 2 yıl sonunda Android ve iOS için yayımlanacak

Cut the Rope 2 yıl sonunda Android ve iOS için yayımlanacak


Cut the Rope serisinin meşhur kahramanı Om Nom, ilk yapımın devamı niteliğindeki yeni bir oyunla yeniden mobil oyunseverlerin karşısına çıkacak. Serinin geliştiricisi ZeptoLab tarafından yayımlanan basın açıklamasına göre; ilk sezonu beğeniyle izlenen Om Nom'un internet üzerinden yayınlanan animasyon dizisinin Om Nom Stories adlı ikinci sezonuyla birlikte Cut the Rope 2 de resmen indirmeye sunulacak.

Oyunun evrenini yenilenmiş fizikler, farklı hikayeler, çevreler, yeni karakterler ve çok sayıda bölümle yeniden mobil cihaz sahipleriyle buluşturacak ZeptoLab, diğer Cut the Rope oyunlarından farklı olarak Cut the Rope 2'de köklü değişikliklere gideceğini ifade ediyor. İlk oyun ve sonrasında yayımlanan üç oyunuyla birlikte dünya genelinde 400 milyon indirme ve 60 milyon aylık aktif oyuncuya ulaşmayı başaran oyun stüdyosu, Cut the Rıpe 2 ile serinin eşsiz oyun deneyimini daha geniş kitlelere yaymaya çalışacak.

Android ve iOS işletim sistemleri için kış sezonunda sanal içerik mağazalarına giriş yapacak Cut the Rope 2'nin nasıl bir iş modeli benimseyeceği, oyunculardan ne kadar ücret talep edeceği ve uygulama içi ödeme sistemine sahip olup olmayacağı hususunda şimdilik bir açıklama yapılmadı.

Yazar: Bilal Akgündüz



Eklenme tarihi: 29.09.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler