Cut the Rope 2 oyunu iPhone, iPad ve iPod touch için çıktı

Cut the Rope 2 oyunu iPhone, iPad ve iPod touch için çıktı

Cut the Rope bulmaca oyunuyla 100 milyon mobil kullanıcının cihazına girmeyi başaran ZeptoLab, serinin sonraki büyük yapımını bugün iOS platformu için satışa sundu. Sayısız ödüle layık görülen ilk oyunun halefi, bu özgün bulmaca oyunu anlayışını farklı karakter, çevre ve fiziklerle birlikte bir üst seviyeye çıkarmak amacıyla oluşturulmuş. Yapımın Cut the Rope 2 adını hak edecek yeniliklerle bezendiğine dikkat çeken Rus oyun stüdyosu, yeni oyunuyla sektörün zirvesindeki yerini sağlama almayı umuyor.

5 seviyede toplam 120 farklı bulmaca, 5 yeni karakter ve farklı niteliklere sahip beş çevre, yeni grafikler, sesler ve serinin kendine özgü oynanışına eklenen yeni özelliklerle birlikte Cut the Rope 2, son dönemde satın alınmaya değer bulmaca oyunları arasında ilk sıraya tırmanarak hızla milyonlarca mobil oyuncunun beğenisini kazanacak gibi görünüyor.

Android için Cut the Rope 2'nin 2014 başında ücretsiz olarak dağıtılacağını müjdeleyen ZeptoLab, iPhone, iPad ve iPod touch modellerini kapsayan iOS sürümün 1,79 TL fiyatla satışa sundu. Türkçe dil desteği bulunan 85 megabaytlık oyunu iOS 4.3 ve üstü işletim sistemli cihazlara kurabilirsiniz. Oyunun resmi oynanış videosu ve Apple App Store bağlantısı aşağıdadır.


Uygulamayı İndirin

Uygulamayı App Store'dan indirmek için tıklayın.



Eklenme tarihi: 19.12.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler