Clumsy Ninja Android için yayımlandı

Clumsy Ninja Android için yayımlandı

Şimdiye kadar iOS platformuna özel olarak sunulan sanal arkadaş türündeki Clumsy Ninja kısa süre önce Google'nin mobil ekosistemi için de indirmeye sunuldu. Etkileyici grafik ve animasyonlarıyla dikkat çeken oyun, bir oyun stüdyosu ve aynı zamanda animasyon teknolojileri uzmanı olan NaturalMotion Games imzasını taşıyor. App Store'deki ilk haftasında 10 milyon kez indirilen yapım, şimdiden yüz binlerce Android kullanıcısı tarafından indirildi bile.

GTA IV ve GTA V gibi üst düzey video oyunlarında da kullanılan EUPHORIA adlı bir animasyon motorunun kullanıldığı ilk mobil yapım olarak çıkış yapan Clumsy Ninja, etkinleyici 3D grafikleriyle basit sanal arkadaş oyunlarından çok daha fazlasını vaat ediyor. Kontrolünüze verilen küçük ninjayı eğitmek, çeşitli aktivitelerde bulunmak, görevleri tamamlamak ve mini oyunlar oynamak gibi çeşitli işlevlere sahip bir oynanış sunan oyun, ninjanızı özelleştirebilmenizi de mümkün kılıyor.

Uygulama içi ödeme sistemiyle gelmesine karşın tamamen ücretsiz bir oyun deneyimi sağlayacak Clumsy Ninja'yi Android 2.3 Gingerbread ve üstü işletim sistemi versiyonlarından herhangi birinin yüklü olduğu aygıtlarda tecrübe edebilirsiniz. Gelişmiş simülasyon teknolojileri nedeniyle güçlü bir donanıma ihtiyaç duyan oyunu Google Play Store'den ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Oyunun resmi tanıtım videosu aşağıdadır.

CSR Racing ve Clumsy Ninja gibi mobil oyunlarıyla dikkat çeken Oxford merkezli NaturalMotion Games, geçtiğimiz ocak ayında bir diğer mobil oyun şirketi Zynga Games tarafından 527 milyon dolarlık bir anlaşma kapsamında tamamen satın alınmıştı.


Uygulamayı İndirin

Uygulamayı Google Play Store'dan indirmek için tıklayın.



Eklenme tarihi: 24.04.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler