Android ve iOS için Carmageddon yarış oyunu kısa süreliğine ücretsiz

Android ve iOS için Carmageddon yarış oyunu kısa süreliğine ücretsiz

Şiddet içeren özgün oynanışıyla oyuncuların beğenisini kazandığı gibi medyanın eleştirilerine de maruz kalan ve bazı ülkelerde satışı yasaklanan Carmageddon, kısa süreliğini yeniden mobil cihazlar için ücretsiz olarak indirmeye sunuldu. Ekim 2012'de iOS, Mayıs 2013'te ise Android işletim sistemi için piyasaya sürülen 1997 çıkışlı efsane yarış oyununun mobil portları, serinin hayranları için bir kez daha ücretsiz sürümleriyle içerik mağazalarındaki yerini aldı.

Carmageddon: Reincarnation adlı yeni PC oyununun Steam'da ön erişime açılmasını kutlamak amacıyla böyle bir promosyon gerçekleştiren İngiliz video oyun şirketi Stainless Games, tüm araçlar, rakiplerin mevcut olmadığı ve kariyer modunun kapatıldığı ücretsiz versiyonu 24 saatliğine mobil oyunseverlere sundu. Tam sürümü iki dolardan satılmakta olan mobil Carmageddon'un Android 2.3.4 ve iOS 5.1 ile üstü işletim sistemi versiyonlarına destek sunduğunu hatırlatalım.

Boyutu 85-115 megabayt arasında değişen Android ve iOS için Carmageddon'u aşağıdaki App Store ve Play Store bağlantılarını ziyaret ederek telefon veya tablet bilgisayarınıza yükleyebilirsiniz. Oyunun tanıtım videosu aşağıdadır.


Uygulamayı İndirin

Uygulamayı App Store'dan indirmek için tıklayın.

Uygulamayı Google Play Store'dan indirmek için tıklayın.



Eklenme tarihi: 24.01.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler