Candy Folder: 2048 ve Candy Crush melezi bulmaca oyunu

Candy Folder: 2048 ve Candy Crush melezi bulmaca oyunu

Kare bulmaca şeklindeki sayı birleştirme oyunları, bu yılın Flappy Bird'den sonraki en popüler türü olarak nitelendirilebilir. Three ve 2048'in öncülük edip yüzlerce benzerini uygulama mağazalarına armağan ettiği şu dönemde, bir geliştirici kardeşimizin emek verdiği Candy Folder adlı yapımı inceledik.

Yarım milyardan fazla aktif kullanıcısıyla mobil oyun sektörünün en güçlü bulmaca oyunu ekosistemini oluşturan Candy Crush ögeleriyle 2048'i bir araya getiren Candy Folder, oyunculara sayılar yerine şekerleri birleştirerek en yüksek puanı elde etmeyi hedefleyeceği bir bulmaca sunuyor. Geçişler sırasında yaşanan kasılmalar, yüksek çözünürlüklü cihazlarda ekranı tam kaplayamayan bulmaca alanı ve arkaplana atıldığında devam eden oyunu sonlandırması gibi bazı sıkıntıları bulunan Candy Folder, buna rağmen renkli bir 2048 deneyimi vaadiyle öne çıkıyor.

Neredeyse tüm Android işletim sistemli akıllı telefonlarla uyumlu olan 1,8 megabayt büyüklüğündeki Candy Folder oyununu Google Play Store uygulama mağazasından ücretsiz indirebilirsiniz.


Uygulamayı İndirin

Uygulamayı Google Play Store'dan indirmek için tıklayın.



Eklenme tarihi: 23.08.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler