Call of Duty: Strike Team oyununun Android sürümü satışa sunuldu

Call of Duty: Strike Team oyununun Android sürümü satışa sunuldu

Activision, iOS sürümü eylülde satışa sunulan Call of Duty serisinin Strike Team adlı mobil oyununu Android için de resmen platformun içerik mağazasında yayımladı. Takım tabanlı strateji ve FPS oyun türlerini bir araya getiren bir oynanışa sahip Call of Duty: Strike Team, meşhur video oyun serisi Call of Duty'nin oyun deneyimini mobil cihazlardaki yansıması olarak oyunseverlerin karşısına çıkıyor.

Hikaye modu, güçlü devletler arasındaki ilişkilerin bozulduğu ve ABD'nin sürpriz bir saldırıyla karşı karşıya kaldığı 2020 yılını konu alan alternatif bir senaryo üzerine kurulan oyun, geniş çaplı bir hikayeye sahip nadir oyunlar arasına girmeyi başarıyor. Oyuncuya oyun sırasında istediği zaman üçüncü ve birinci şahis oynanış türleri arasında geçiş yapabilme fırsatı sağlayan Strike Team, oldukça iyi düzeyde grafik ve animasyonları da beraberinde getirecek.

1,9 gigabaytlık bir indirmeye ihtiyaç duyan Call of Duty: Strike Team'ı cihazınıza kurmak için 6,99 dolar ödemeniz gerekiyor. Android 2.0.1 ve üstü işletim sistemi versiyonlarıyla uyumlu oyunun çıkış videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.



Eklenme tarihi: 25.10.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorumlar

oktay gelmez - 4.11.2013 20:53:00
mükemmel oyun
Sen de yorum yap
Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler