Borofone SW1 Akıllı Saat Mobilcadde.com’da

Borofone SW1 Akıllı Saat Mobilcadde.com’da

Giyilebilir teknolojinin en gözde örneklerinden akıllı saatler için yeni marka ve modeller her geçen gün artıyor. Kullanıcıların ilgisini çekecek yeni akıllı saat Borofone Sw1 Bluetooth, Türkiye’de ilk ve tek olarak MobilCadde.com’da satışa sunuldu. Hem Android hem de iPhone cihazlar ile uyumlu Borofone Sw1, birçok efektif özelliği sayesinde dikkat çekiyor.

Borofone Sw1 akıllı saatin özelliklerine bakacak olursak telefonda olan tüm müzikleri saat üzerinden dinlemek, ses ayarlayıp, bir sonraki şarkıya geçiş yapmak mümkün. Sağlık anlamında iPhone için saat uygulaması içerisinde Healt Data seçeneği bulunuyor. Adım sayar ile günlük yürüme oranı ölçülebiliyor, boy kilo durumuna göre sağlık ayarları yapılabiliyor. Yine uyku düzenini takip edebilen Sleep monitor diye bir uygulaması bulunuyor. Tüm akıllı cihazlarda olduğu gibi, alarm, ses kaydı, kronometre, hesap makinesi özellikleri mevcut.

Borofone Sw1 Plus’ı en fazla öne çıkaran özelliği şüphesiz ki aramaların telefon üzerinden yanıtlanabilmesi. Saat üzerinden tüm çağrı geçmişi de görülüyor. Android cihazlar için mesajlaşma seçeneği de mevcut. Ayrıca telefona gelen whatsapp, instagram gibi tüm bildirimler akıllı saat üzerinde de yer alıyor.

Akıllı saat teknolojisiyle henüz tanışmadıysanız kolay arayüzü ve uygun fiyatı ile gayet cazip olan Borofone SW1 ile ilk tanışmanızı yapabilirsiniz. MobilCadde.com’dan Borofone Sw1 akıllı saati detaylı olarak inceleyebilir, dilerseniz akıllı saat satın alabilirsiniz.



Eklenme tarihi: 28.07.2015

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Zeynep Uylaş
twitter.com/ZeynebUylas

Yorumlar

İsimsiz - 21.11.2015 22:59:00
Peki ya bunun iphone 4s 8 gb ta çalışırmı?
Aytunç Aktaş - 11.04.2016 22:28:00
Türkçe dil menüsü var mı. HTC one a9 da çalışır mı
Sen de yorum yap
Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler