Android'li BlackBerry PRESS resmen doğrulandı

Android'li BlackBerry PRESS resmen doğrulandı

BlackBerry markasını lisanslayarak dünya genelinde akıllı telefon geliştirme ve satış hakkı elde eden TCL, bugün anlaşma sonrası tanıtacağı ilk cihazını açıkladı. Çinli firmanın Kuzey Amerika'daki haberleşme faaliyetlerinden sorumlu yöneticisi Steve Cistulli, sosyal medya üzerinden BlackBerry PRESS adlı bir ürün tanıtacaklarını doğruladı.

Bugüne kadar Mercury kod adıyla sızıntılara konu olan PRESS, BlackBerry'nin isteklerine uygun olarak geliştirilen ve yine BlackBerry yazılımıyla donatılan TCL çıkışlı bir cihaz olacak. Akıllı telefon piyasasında son yıllarda Alcatel ile elde ettiği çıkışı BlackBerry ile desteklemek isteyen TCL, Kuzey Amerika'da zaten ciddi başarılar elde eden Alcatel'den sonra ikinci markayla Samsung ve Apple'nin en kuvvetli rakibi olmaya doğru gittiğini gösteriyor.

4,5 inçlik bir dokunmatik ekran ve onun altına yerleştirilen QWERTY klavyeyle tıpkı PRIV gibi sıradışı bir ürün formu benimseyeceği bilinen PRESS, şüphesiz bugünkü medya etkinlikleriyle başlayan CES 2017 fuarının en dikkat çeken cihazlarından biri olacak.




Eklenme tarihi: 3.01.2017

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler