Avea’nın da artık bir gençlik markası var: Woops

Avea’nın da artık bir gençlik markası var: Woops

Turkcell’in GNCTRKCLL ve Vodafone’un Freezone adlı gençlik markaları hali hazırda avantaj yarışına devam ederken Avea da bu rekabete Woops ile dahil oldu. Resmi web sitesinde bulunan “Nedir bu Woops?” sorusuna Avea şöyle cevap veriyor:

“Dikkat ettiysen söze ‘genç’ diye başlamadım. ‘Gençliğin nabzı burada atıyor!’ falan da demedim. Evet evet, ben de bir gençlik markasıyım ama senin bildiğin gençlik markalarından değilim.”
Avea hattı olan, 7-25 yaş grubunda bulunanlara hitap eden Woops; konuşma, SMS ve internet kapsamında gençlere 2 milyon 97 bin 151 paket seçeneği, indirimli akıllı telefon fırsatı, yarı fiyatına tatil yapma, bedava yemek yeme ve kahve içme imkânı sunuyor.

Woops’ta yer alan avantajların bir kısmı şöyle:
• Haftalık Kampanyalar: Gençlerin dikkatini sürekli uyanık tutacak GSM ve GSM dışı kampanyalar.
• Paketler: Günlük/haftalık/aylık/1 kişiyle/gece/gündüz seçenekleri olan, kısa vadeli ihtiyaç karşılayabilecek S.E.Ç. portföyünden daha çeşitli paketler.
• Yeni ürünler: Gençlerin GSM kullanım alışkanlıklarına uyum sağlayabilen akıllı ürünlerle çıkacak. (Dakikaların SMS ve internete çevrilebilmesi gibi)

Yeni gençlik markası Woops için sosyal medya fenomenleri ile 2 bini aşkın genci bir araya getiren Avea’nın Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Dehşan Ertürk, bu yılın gündem maddelerinden birisi olan ‘Y kuşağı’ için farklı kampanyalar düzenleyeceklerini anlattı.




Eklenme tarihi: 2.12.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler