4G destekli Avea inTouch 4 ve Avea Smartband bilekliği tanıtıldı

4G destekli Avea inTouch 4 ve Avea Smartband bilekliği tanıtıldı

Abonelerinin yarısında fazlası akıllı telefon kullanıcısı olan Avea, bu büyük başarısını kendi hazırladığı 4G destekli cihazıyla pekiştirmek istiyor. Bugün tanıtılan 4G destekli beşinci inTouch modeli, başarılı mobil iletişim şirketinin Turkcell T50 ve Vodafone Blade V telefonlarıyla rakiplerinin yaptığı gibi 4G standardına kendi çözümüyle adım atacağını doğruluyor. Henüz nerede ve kimin tarafından üretildiği bilinmeyen Avea inTouch 4, aslında operatörün diğer tanıtımlarındakine benzer şekilde tam lanse edilmiş sayılmaz.
Avea inTouch 4
Yeni telefonunun birkaç teknik detayını paylaşmakla yetinen Avea, 5 inç IPS LCD ekranlı akıllı telefonunda şu özelliklere yer vermiş;

- 5 inç 1280 x 720 piksel IPS panel
- 1,2 GHz dört çekirdekli ARM Cortex-A53 işlemci, Adreno 306 GPU'lu 64-bit Qualcomm Snapdragon 410 çipset
- 1 GB LPDDR2 RAM, 8 GB dahili hafıza, microSD yuvası
- 13 MP arka, 5 MP ön kamera
- Bluetooth 4.0, Wi-Fi b/g/n, GPS, 150 Mbps'ye kadar 4G LTE desteği
- Android 4.4 KitKat işletim sistemi, Avea Tema
- 2.000 mAh pil

619 TL başlangıç fiyatıyla tüketicilerin beğenisine sunulacak olan Avea inTouch 4, fırçalanmış alüminyum görünümlü bir kasayı beraberinde getirecek. Cihaza tarifeye ek ödeme fırsatlarıyla sahip olmak mümkün olacak. Ayrıca aynı tanıtımda duyurulan Avea Smartband fitness bilekliği, 139 TL seviyesinden alıcı bulmaya çalışacak. Adım sayar, nabız ölçer ve benzer sağlık fonksiyonlarıyla kullanıcısının hayatına hareket katması planlanan bilekliği inTouch 4 sahipleri daha cazip bir fiyatla edinebilecek.



Eklenme tarihi: 17.12.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorumlar

mustafa özdemir - 19.12.2014 01:03:00
Türkiye Cumhuriyeti sınırları içinde 80 milyon nüfusun mobil iletişim ihtiyacını gidermek amacıyla faliyet gösteren 3 şirket, sektördeki devasa pastayı bölüşüyor, korkunç bir kazanımları var, (açıklanan maliye raporları ile sabittir bu durum), hal böyle iken kullanıcılarına hala tavan fiyatlarda telefon satmaya çalışmaları ve hatta bunu KAMPANYA adı altında yapmaları gerçekten komik bir durum.
Sen de yorum yap
Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler