Avea inTouch 3 resmen tanıtıldı

Avea inTouch 3 resmen tanıtıldı

Kendi markasını taşıyan ilk akıllı telefon olan birinci nesil inTouch modelini 2012'nin sonunda piyasaya süren Avea, kendi kullanıcı arayüzü ve tasarımını beraberinde getiren yeni bir akıllı telefon daha piyasaya sürdü. Dün firmanın ev sahipliğindeki bir basın etkinliğinde tanıtımı gerçekleştirilen Avea inTouch 3, Türkiye'deki operatörlerin piyasaya sürdüğü ilk 4,5 inçlik telefon oldu. Önceki iki modelde olduğu gibi Android işletim sisteminden gücünü alan aygıt, giriş seviye donanım özellikleri ve cazip operatör kampanyalarıyla tüketicilerle buluştu bile.

4,5 inç büyüklüğünde FWVGA (854 x 480 piksel) TFt LCD ekran, 1,3 GHz çift çekirdekli işlemci, Avea inTouch 31 GB sistem belleği, 4GB dahili hafıza, microSD kart yuvası, 5 MP otomatik odaklanmaya sahip ana kamera, 0,3 MP görüntülü görüşme kamerası, Wi-Fi, Bluetooth, GPS, 1.800 mAh pil, Android 4.2.2 Jelly Bean işletim sistemi ve Avea Tema kullanıcı arayüzüyle donatılan telefon, mobil iletişim uzmanının çeşitli internet servisleri ve uygulamalarını önyüklü olarak yapısında barındıracak.

549 TL seviyesinden satışa çıkan inTouch 3'ü ayda 1 TL'den başlayıp 25 TL'ye kadar çıkan fiyatlara sahip iki yıllık taahhüt kampanyalarıyla satın almak mümkün. Telefonu satın alan herkese ilk üç ay 1 GB internet, aylık 50 şarkı indirme sınırına sahip üç aylık Avea Müzik aboneliği ve 1 yıl geçerli Avea Bulutt'tan 4 GB depolama alanı hediye edilecek. Avea inTouch 3 sayfamızdan cihaz ile ilgili detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

Avea'nın yeni telefonu için hazırladığı reklam filmini aşağıdan izleyebilirsiniz.



Eklenme tarihi: 20.03.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler